Alex Atwood, Idufirma GravyWork tegevjuht, Alex Atwood tõi välja, et tema Virginia osariigis asuval ettevõttel tuleb maksta umbes 500 000 dollarit, kuna endine tarkvarainsener töötas pikalt Californias ja Texases, kuid ei teavitanud sellest tööandjat. Atwood polnud registreerinud oma ettevõtet eelpool toodud osariikides, mistõttu kogunes ta ettevõttele 20 000 kuni 30 000 dollarit maksude, registreerimistasude ja trahvidega seotud arveid.

Ülejäänud hinnangulised kogukulud tulenevad tema sõnul tundidest, mis ta kulutas koosolekutele ja raamatupidamisele ning personaliosakonnale probleemi lahendamiseks. Ka mitmed teised töötajad tunnistasid, et töötasid väljaspool rahvusvahelisi piire, mis tekitas Atwoodile muret küberturvalisuse pärast. „Ma polnud sellistele asjadele isegi kunagi mõelnud,“ tunnistas ta Wall Street Journalile.

Paljud USA ettevõtted lubavad jätkuvalt täistööajaga töötajatel töötada väljaspool kontorit. Enamik neist ei luba aga töötajatel töötada rahvusvaheliselt regulatiivsete riskide ja murede tõttu, mis on seotud hüvitispakettidega, mis ei vasta kohalikule elukallidusele.