Elon Musk ütles pühapäeval, et Twitteri San Francisco peakorteris maksavad tasuta töötajate lõunasöögid üle 400 dollari toidukorra kohta, sest „peaaegu keegi“ ei ole kontoris. Ta lisas, et kontori keskmine täituvus oli viimase aasta jooksul alla 10%. Musk sõnas seda pühapäeval pärast seda, kui The New York Times teatas, et Twitteri töötajad peavad hakkama ise maksma kontorilõuna eest.

Ta ütles, et kriitika selle sammu kohta on „eriti kummaline, arvestades, et peaaegu keegi ei olnud kontoris.“ Muski sõnul kulutab Twitter aastas 13 miljonit dollarit toitlustamisele San Francisco peakorteris.

„Hommikusöögiks ja lõunasöögiks kulutasime 20-25 dollarit päevas inimese kohta. Osavõtt oli kontorites 20-50%,“ kommenteeris endine Twitteri töötaja Tracy Hawkins. Muski sõnul on Hawkinsi arvud „valed“.

Erimeelsus võib tuleneda sellest, et Hawkins viitas „kohalolekule“ mitmes kontoris, samas kui Musk rääkis konkreetselt Twitteri San Francisco peakontori täituvuse määradest.

Esimeses pöördumises Twitteri töötajate poole pärast ettevõtte juhtimise ülevõtmist sõnas Musk Bloombergi andmetel töötajatele, et neid ootavad ees 80-tunnised töönädalad ja vähem soodustusi, näiteks tasuta kontorilõunad.