Binance'i kaasasutaja ja turundusjuhi He Yi sõnul usuvad nad, et metaversum ja plokiahel on Interneti tulevik. „Meil on au teha koostööd Cristianoga, et aidata rohkematel inimestel plokiahelat mõista ja näidata, kuidas me spordi- ja meelelahutustööstuse jaoks Web3 infrastruktuuri ehitame,“ rääkis Yi.

Cristiano Ronaldo NFT kollektsioon ilmub 18. novembril ja sisaldab seitset animeeritud kuju nelja harulduse tasemega: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) ja Normal (N). Iga NFT kujutab Ronaldot ikoonilisel hetkel tema elust alates karjääri määravatest käärlöökidest kuni lapsepõlveni Portugalis.

45 kõrgeima väärtusega CR7 NFT-d (5 SSR ja 40 SR tasemega kuju) müüakse oksjonil Binance’i NFT turul. Oksjon jääb avatuks 24 tunniks ja NFTd saab endale kõrgeima pakkumise tegija. Pakkumised algavad 10 000 BUSD-st SSR ja 1700 BUSD-st SR taseme puhul. Ülejäänud 6600 NFT-d (600 R ja 6000 N tasemega kuju) pakutakse Binance Launchpad’is, alates 77 BUSD-d N taseme eest.

Igal haruldustasemel on eksklusiivsete hüvede komplekt, näiteks: isiklik sõnum Cristiano Ronaldolt, autogrammiga CR7 ja Binance'i brändiooted, garanteeritud juurdepääs kõigile tulevastele CR7 NFT-dele, tasuta CR7 mõistatuskastid, osalemine allkirjastatud kauba ja auhindade loosimises.

„Minu jaoks on oluline, et lõime minu fännidele midagi meeldejäävat ja ainulaadset, kuna nemad on suur osa minu edust,“ sõnas Ronaldo. „Binance'iga suutsin teha midagi, mis mitte ainult ei kajasta mängu kirge, vaid premeerib fänne aastatepikkuse toetuse eest.“

Lisaks saavad uued kasutajad, kes registreeruvad saidil Binance.com (ja läbivad isikutuvastuse), Cristiano Ronaldo mõistatuskasti. Need kastid võivad sisaldada piiratud tiraažiga Ronaldo NFT-sid. CR7 mõistatuskast on saadaval esimesele 1,5 miljonile uuele Binance'i kasutajale, kes registreeruvad koodiga RONALDO.

Uus kollektsioon ja mõistatuskastid on saadaval alates 18. Novembrist leheküljel Binance.com. Cristiano Ronaldo NFT kollektsiooni tulevased komplektid on saadaval 2023. aasta algusest. Kõik kollektsioonid on saadaval ainult saidil Binance.com. Viimaste uudiste saamiseks jälgige Binance'i Twitteris.

Binance on maailma juhtiv plokiahela ökosüsteemi ja krüptovaluuta infrastruktuuri pakkuja, mille finantstoodete komplekti kuulub mahult maailma suurim digitaalsete varade vahetuskeskkond. Miljonite poolt usaldatud Binance platvorm on pühendunud kasutajate rahavabaduse suurendamisele, pakkudes laia valikut krüptotooteid ja -infot, sealhulgas kauplemine ja rahandus, haridus, andmed ja teadusuuringud, sotsiaalhüved, investeeringud ja inkubeerimine, detsentraliseerimine. L