Möödunud nädala neljapäeval tanklatesse jõudnud hinnalangus sai täiendava hindade alanemise. Alexela bensiin 95 liiter maksab 1,809 ja diislikütuse liitri uus hind on 1,859 eurot.

Vedelkütuste maailmaturuhindade seni veel jätkuv langustrend andis Alexelale täiendava võimaluse tuua bensiini ja diislikütuse postihinnad alla vastavalt kolm ja neli senti liitrist.

„Vedelkütuste valmistoodangu odavnemine maailmaturgudel jõudis möödunud nädalal Eestisse ning kajastus ka meie postihindades. Jätkuv langustrend annab meile võimaluse teha tarbijatele kütusehindades täiendav hinnalangus,“ sõnas bensiini ja diisli hindade langusest AS Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna.

Talviste ilmade saabumisega on Alexela tanklates müügil vähemalt –20-kraadise külmakindlusega diislikütus.

Terminal jätkab kütusehinna langetusega

Täna, 22. novembril kell 11.00 alandas Terminal kütuste jaehindasid kõikides teenindus- ja automaatjaamades üle Eesti. Uued hinnad kõikides jaamades on järgnevad: mootoribensiin 95 maksab 1,799 eurot, bensiin 98 liitrihind on langetuse järgselt 1,849 eurot ja diislikütuse hind on 1,859 eurot.

Urmas Kuuse lisas, et Terminali mootorikütuste jaemüügihinnad sõltuvad suuresti sisseostuhindadest ning maksudest, hinnakujundust ei mõjuta piirkondlik konkurents. Tarbija jaoks on hind sama igas Terminali teenindus- või automaatjaamas.