Samuti on homme USA börs avatud lühendatud kujul. Börs avaneb reedel - nii nagu ikka - Eesti aja järgi kell 16.30, kuid kauplemine lõppeb kolm tundi enne tavapärast aega ehk kell 20.

USA börsil on sel aastal ees ootamas veel üks kauplemispüha, 26. detsembril, et tähistada jõule. Samal päeval on suletud ka Tallinna börsil kauplemine.

USAs on tänupühasid tähistatud juba sajandeid. Esimest korda toimus see väidetavalt 1621. aastal, mil Inglismaalt Plymouthist pärit kolonisaatorid pidasid koos Wampanoagi indiaanihõimuga ühist söömaaega, et tähistada sügisest saaki. Legendi kohaselt läksid aasta varem Ühendkuningriigist teele asunud uusasukad metslinde jahtima, kuid leidsid end üks hetk põliselanikest ümbritsetuna. Kokkupuude osutus aga sõbralikuks, misjärel jagati omavahel sööki ja jooki. Pidustused kestsid kolm päeva.

Tänupühadest sai riiklik püha USA kodusõja ajal 1863. aastal, mil president Abraham Lincoln kuulutas välja, et rahvuspüha hakatakse tähistama iga aasta novembris. Tänasel päeval tähistatakse tänupühi novembri neljandal neljapäeval. Pärast seda algab jõuluperiood, millele paneb alguse tänupühadele järgnev kauplemispüha must reede.