Merirahu Residence juhatuse liikme Aleksei Nikolajenko sõnul tõmbavad praegu osad arendajad üldisest ebakindlusest tulenevalt pidurit, aga Merirahu Villade teise etapi osas ei tekkinud kordagi sellist mõtet.

„Esimese etapi korterid leidsid kiiresti omanikud ja teisest etapist pooled ehk 12 suurt luksuskorterit juba ehitusjärgus müüdud. Erilise ja kõrgema otsa kinnisvara järgi on nõudlus endiselt tugev. Kui praegu tõmmatakse uusarenduste projekte koomale, siis tuleb aasta-pooleteise pärast ilmselt samasugune defitsiit nagu peale koroonat,“ rääkis Nikolajenko.

Merirahu Villade teise etapi korterid

Aleksei Nikolajenko sõnul asub Merirahu Villade rajoon 2,5-hektarilisel krundil vabaõhumuuseumi parkmetsa ja Merirahu elamurajooni vahel. „Siia rohkem kuskile enam ümber ehitada pole võimalik ning ka Merirahu Villade kolmandat etappi ei tule,“ ütles Nikolajenko.

Merirahu Villade teise etapi korterid

Nikolajenko sõnul on Merirahu Villadel selge sihtgrupp – inimesed, kes eelistavad elada elumaja mugavustega korteris. „Esimese etapi ostjate seas oli palju inimesi, kel näiteks lapsed on suureks kasvanud ja kes ei soovi enam eramu haldamisega tegeleda, aga samas tahaks terrassil aiavaadet nautida ja rannas jalutamas käia,“ lisas Nikolajenko.

Kolme- ja neljatoaliste suurte korterite hinnad algavad 450 000 eurost. Arenduse ehitus käib ning korterid valmivad 2023 aasta lõpuks.

Merirahu Villade teise etapi korterid