„LHV Kindlustus tuli kohalikule kahjukindlustusturule selge eesmärgiga pakkuda välismaiste kindlustusandjate kõrval kodumaist alternatiivi. Ettevõte on hea hooga alustanud, valikus on väga laia kaitsega kindlustustooted ja klientide rahulolu meie kahjukäsitlusega on ülikõrgel tasemel. Mul on hea meel tugev äri ja meeskond üle võtta ning anda oma panus äritegevuse uuele tasemele viimisesse,“ ütles Merilai.

Merilai töötas alates 2012. aastast Seesami kaubamärgi all tegutsevas kindlustusseltsis, olles vahemikus 2012-2018 Seesam Insurance AS-i suurkliendi müügijuht ning 2018-2019 suurkliendi osakonna juht. Alates Seesami kaubamärgi kuulumisest rahvusvahelisse kindlustusgruppi Vienna Insurance Group oli Merilai kindlustusteenuse pakkuja Compensa Vienna Insurance Group ADB Eesti filiaali partner- ja maaklersuhete osakonna juht ning juhtkonna liige.

LHV Kindlustusel on üle 150 000 kliendi. Valikus on kodukindlustus, kaskokindlustus, liikluskindlustus, reisikindlustus, seadmekindlustus, eluruumikindlustus, masinakindlustus ning sõiduki garantiikindlustus ja seadme pikendatud garantii kindlustus. Koostöös Confidoga pakub LHV Kindlustus ka tervisekindlustust.