Ühel pildil on kujutatud kontoriruum, kuhu on paigutatud kaheinimesevoodi, riidekapp ja sussid.

„Ruumid näevad välja nagu hotellitoad,“ ütles ettevõtte endine töötaja. Vaata fotosid SIIT.

Teise endise töötaja sõnul on Twitteri uus omanik Elon Musk ise korduvalt peakorteris ööbinud. Eelmisel kuul saatis ta kõikidele töötajatele e-kirja, milles märkis, et nad peavad edu saavutamiseks olema kõigeks valmis.

Musk kutsub töötajaid üles töötama „pikalt ja intensiivselt“, sest tema sõnul viib ainult ennastsalgav töö tulemusteni.

BBC teatel uurib San Francisco linna ehitusinspektsiooni osakond, kas kontoriruumide muutmisega on seadust rikutud. „Me peame veenduma, et hoonet kasutatakse eesmärgipäraselt,“ selgitas inspektsioon.

Musk ise leiab, et linn ründab ettevõtteid selle eest, et nad pakuvad väsinud töötajatele voodeid. Nüüdseks kustutatud säutsus kirjutas Musk, et ta töötab ja magab kontoris nii kaua, kuni „Twitter on parandatud“.

California osariigi senaator Scott Wiener ütles kolmapäeval BBC-le, et nüüd sunnib Musk töötajaid ettevõtte peakontoris magama. „On selge, et ta ei hooli tegelikult inimestest. Ta ei hooli inimestest, kes tema heaks töötavad,“ lisas ta.

Muski karmid reeglid

Novembri algul teatas Musk, et pooled Twitteri töötajad koondati. Vaid nädal hiljem palus ettevõtte juhtkond paljudel neist tööle tagasi tulla. Asjaga kursis allikate sõnul koondati osa inimesi kogemata. Teised lasti aga lahti, enne kui juhtkond mõistis, kui väärtuslikud on nende oskused ja kogemused, eriti Muski uute ideede teostamiseks. Twitter teatas koondamisest umbes 3700 inimesele meili teel.