Novembris müüs ettevõte 7 kastiratast, kokku 22 677 euro eest. Müügitulu sisaldab lisaks kastirataste müügile ka lisaseadmete müüki. Oktoobris oli firma müügitulu 44 990 eurot, aasta tagasi samal ajal 10 219 eurot.

„November osutus müügitulult ootuspäraseks ning üle kahe korra kasvu teha võrreldes eelmise aastaga on hea tulemus. Veel enam oli november pöördelise tähtsusega, kuna saime osalise ettemaksu 43 540 eurosele tellimusele rattajagamisplatvormilt Donkey Republic. Selle raames tarnime tuleva aasta esimestel kuudel ühte Saksa linna elektrilisi ja mitteelektrilisi kastirattaid,“ sõnas rattafirma asutaja Kaspar Peek börsiteates.

Ettevõtte juht lisas, et projekti raames on nad koostöös välja töötanud variatsiooni nende rattast, mis on mõeldud karmimasse kasutuskeskkonda.

„Ratas erineb visuaalselt meie tavatoodangust ja seeläbi ei mõjuta meie tavakasutajatele müüdavate rataste kuvandit negatiivsel moel. Kuna suunasime sõidujagamise ärisuuna avamisele olulisel määral arenduse, tootmise ja tootmisplaneerimise ressursse, siis kannatas mõnel määral novembri tarnitud rataste kogus ja seeläbi müügitulu. Siiski toob selline ressursside ümberpaigutus kindlasti pikas vaates tulu.“