Tehingu raames on LSEG võtnud Microsofti suhtes lepingulise kohustuse, et partnerlusperioodi jooksul on pilvega seotud kulutused vähemalt 2,8 miljardit dollarit. Microsoft ütles, et partnerluse aluseks on LSEG'i tehnoloogiainfrastruktuuri ja Refinitivi platvormide digitaalne ümberkujundamine Microsofti pilve.

„Esialgu keskendutakse LSEG Workspace'i ja Microsoft Teams'i, Exceli ja PowerPointi koostalitlusvõime tagamisele teiste Microsofti rakendustega ning LSEG Workspace'i uue versiooni loomisele,“ ütles USA ettevõte.

Konsortsium

Ajutise kokkuleppe alusel tegutsev mitme panga või tööstuskompanii ühendus, mille eesmärk on suurte finantsoperatsioonide sooritamine

Microsoft ostab LSEG'i aktsiad Blackstone ja Thomson Reutersi konsortsiumilt, teatas börsioperaator. Thomson Reutersil, kellele kuulub Reuters News, on pärast Refinitivi tehingut vähemusosalus LSEGis. Microsofti ostu lõpuleviimine peaks toimuma 2023. aasta esimeses kvartalis.

Nimelt möödunud aastal ostis LSEG Blackstone ja Thomson Reutersi konsortsiumilt Refinitivi 27 miljardi dollari eest ja on aktiivselt arendanud oma pilve. Toonane tehing muutis LSEG suuruselt teiseks finantsandmete ettevõtteks börsil Bloomberg LP järel.