Arvestamata kolmanda kvartali kavandatud väljamakset on ettevõte 2022. aastal dividende välja maksnud juba viiel korral ligi 4,6 miljoni euro eest ehk 0,1013 eurot aktsia kohta. Arvestades tänast aktsia hinda on dividenditootlus umbes 6,5%. Teise kvartali dividendide määramise kuupäevaks on 22. detsember 2022, mis tähendab, et dividende makstakse 21. detsembriks (kaasa arvatud) omandatud aktsiate eest. Dividendide väljamaksmise päevaks on määratud 27. detsember 2022.

„DelfinGroup lõpetas järjekordse eduka kvartali. Ettevõte täitis seatud kasvunäitajad, mis võimaldab meil jätkata regulaarsete dividendemaksetega oma aktsionäridele.Olenemata praegustest muutlikest aegadest tunneme end kindlalt, kuna nõudlus meie teenuste järele on püsiv nii tarbimislaenude kui ka ringmajanduse segmendis,“ selgitas DelfinGroupi juhatuse liige Aldis Umblejs.

DelfinGroup säilitas 2022. aasta kolmandas kvartalis stabiilsed kasvunäitajad kõigis oma ärisegmentides. Kolmanda kvartali müügitulu ulatus 9,6 miljoni euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 48%. Maksueelne kasum kasvas 49%, ulatudes. Lisaks kasvas ettevõtte netolaenuportfell aasta algusest 39%, ulatudes 59,7 miljoni euroni.

Täna kaupleb DelfinGroupi aktsia 1,49 euro ümber. Ettevõtte väärtpaber on terve aasta lõikes tasapisi kerkinud. Aasta algusest on aktsia tõusnud 5,59% ja viimase kuuga 2,33%.