Nimevahetus toimub 1. jaanuaril 2023 ning esimene suurüritus Unibet Arenal toimub 20. jaanuaril, kui lavale astub Soome tuntuim sümfoonilise metali ansambel Apocalyptica.

„Koos Unibetiga tehtavad investeeringud pakuvad korraldajatele senisest rohkemate võimalustega saali ja külastajatele uudset keskkonda oma lemmikartistide või spordivõistluste jälgimiseks,“ selgitas halli tegevjuht Siim Ammon ja avaldas veendumust, et Unibet Arena uuenev kontseptsioon loob veel paremad võimalused konkureerida rahvusvahelisel turul teiste areenide ning suurüritustega.

„Unibet tahab, et Tallinnas toimuks senisest veel rohkem ägedaid sündmusi. Tuleme pika plaaniga ja investeerime Unibet Arena projekti hea mitu miljonit eurot,“ kinnitas Unibeti Eesti juht Ergo Maruste, kelle sõnul sobib algav koostöö hästi Unibeti üldise kogukonnakeskse nii-öelda mängijatelt mängijatele mõtteviisiga.

Unibet on osa maailma ühest suurimast veebihasartmänguteenuseid pakkuvast grupist Kindred Group, mille aktsiad on noteeritud Nasdaq Stockholmi börsil.