Swedbanki ettevõtete panganduse kommunikatsioonijuht Kaarel Kutti sõnas, et ühist ettevõtteülest jõulupidu traditsiooniliselt nad pole korraldanud, kuid meeskonnad lepivad omavahel kokku jõulude tähistamise. Jõulud on Swedbanki meeskondadele omavahel koosveetmise võimalus, kus läheneva jõuluaja tähistamise lepivad meeskonnad kokku omavahel. SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal tõi välja, et nende töötajate uusaastapidu toimub aasta alguses, sel korral on see veebruaris. „Peo eesmärgiks on tänada tehtu eest ning tugevdada omavahelisi suhteid.“

LHV kommunikatsioonispetsialist Marthi Lepiku sõnul on neil tavaks võtta aasta kokku ja tunnustada töötajaid suurel aastalõpugalal, mis traditsiooniliselt toimub detsembri alguses. Lisaks korraldavad nad igal aastal töötajate lastele jõulupidusid Tallinnas, Tartus ja Pärnus, samuti tähistavad nad kontoris jõulukampsuni päeva jõulutoitude ja meelelahutusega.

Kaubamaja personalidirektor Piret Martensson märkis, et pühade perioodil toimuvad Kaubamajas traditsioonilised üritused meeskondades, mida töötajad ise organiseerivad kokkulepitud eelarve piires. Selleks võib olla näiteks ühine õhtusöök, meisterdamine, kokkamine, rabamatk või muu ettevõtmine.

Wise’i personaliosakonna tiimijuht Brett Lemsalu lausus, et suure peo korraldamise asemel leiavad nad väiksemaid viise, kuidas pühasid kontoris tähistada, näiteks pühadekaartide meisterdamine. Lisaks on tiimiliikmetel üks päev aastas, mida saab kasutada vabatahtliku töö tegemiseks ning mitmed töötajad teevad seda just detsembrikuus.

Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link tõi välja, et ettevõte tähistab väiksemaid jõulupidusid osakondade kaupa, suurt ühist firmaüritust pole nad ka varem jõulude ajal korraldanud. Mõned osakonnad tegid seda enne 24. detsembrit, mõned teevad jaanuaris. Tele2 turundusdirektor Ines Estrin sõnas, et sel aastal korraldati jõulupidu töötajate lastele. Mitmed tiimid tähistavad jõule ühise tegevuse või õhtusöögiga, mille nad ise korraldavad.