Komisjon on püüdnud aastaid saada osa Trumpi maksudeklaratsioonide uurimisest. Trump võitleb teise Valge Maja ametiaja pärast, seistes samal ajal silmitsi uurimistega.

Komitee hääletas ametlikult endise presidendi tuludeklaratsioonide avaldamise poolt detsembri alguses. Maksudeklaratsioonid aastatest 2015 kuni 2020 näitavad, et endise presidendi rahaasjad ning tema ja Melania Trumpi võlgnetavad maksusummad kõikusid märkimisväärselt kogu eesistumisperioodi jooksul.

Donald Trump ja Melania Trump teatasid 2020. aastal 4,7 miljoni dollari suurusest negatiivsest sissetulekust, maksustatav tulu oli 0 dollarit ja netomaksukohustus samuti 0 dollarit. Samal aastal taotles paar väidetavalt ka 5,47 miljoni dollari suurust maksutagastust.

Pärast seda, kui rahandusministeerium keeldus komitee taotlusest, esitas komitee esimees hagi uurimise jõustamiseks. Novembris tegi ülemkohus otsuse Trumpi vastu ning komitee sai juurdepääsu tuludeklaratsioonidele.

Detsembri alguses avaldatud komisjoni aruandes leiti, et maksuamet ei auditeerinud Trumpi makse tema eesistumise esimese kahe aasta jooksul, kuigi teenistus on kohustatud viima läbi presidentide maksudeklaratsioonide kohustuslikku läbivaatamist.

Demokraatide juhitud komiteel oli auditi programmi ja Trumpi tuludeklaratsioonide uurimise lõpuleviimise tähtaeg, sest tulevane vabariiklaste enamus parlamendisaalis oleks tõenäoliselt lõpetanud komitee uurimise uues kongressis.