Kuigi Föderaalreservi ametnikud ennustavad intressimäärade tõstmist üle 5% järgmisel aastal, ootavad kauplejad jätkuvalt rahanduspoliitika leebumist, ütles Caron kolmapäeval Bloomberg TV intervjuus.

„Ma ei usu, et tõstmistsüklid on piisavalt sisse hinnatud,“ ütles ta. „Mis on sisse hinnatud, on see, et inimesed ootavad intressimäärade langust. Ma arvan, et me peame kuulama, mida keskpank ütleb,“ lisades, et tuleb jälgida nende seisukohta inflatsiooni osas.

Bloombergi sõnul on keskpank jätkuvalt oma sõnumites konkreetne ja tõstab eelduste kohaselt intressimäära, kuni inflatsioon on kontrolli all. Detsembri keskel rõhutasid käputäis poliitikakujundajaid keskpanga pühendumust vähendada inflatsiooni tagasi oma 2% eesmärgini. USA inflatsioon on täna 7,11%. Viimaste andmete kohaselt ei lõdvenda keskpank käesoleva aasta alguses intresse, vaid jätkavad karmima noodi hoidmist.

Föderaalreserv tõstis eelmisel detsembri keskel oma aasta viimasel poliitilisel kohtumisel intressimäärasid poole protsendipunkti võrra, viies oma sihttaseme 4,25%-4,5%ni. Eelduste kohaselt jõuavad intressimäärad järgmisel aastal 5,1%ni, võrreldes 4,6%ga eelmises prognoosis.

Kui midagi dramaatilist ei juhtu, ootab Caron, et sealne keskpank hoiab intressimäärad mõnda aega 5,25% tasemel, et tagada inflatsiooni kontrolli all hoidmine.