Lidl Eesti personaliosakonna juhi Liina Kippasto sõnul on esmatähtis hoolida oma töötajate heaolust. „Näeme, et mure üldise hindade ja elamiskulude tõusu pärast sellel talvel on suur, mistõttu otsustasime oma töötajaid toetada.“ Kokku panustab ettevõte jaanuaris töötajatele erakorralise toetuse maksmiseks 450 000 eurot.

Lidl Eesti pakub muu hulgas oma töötajatele mitmeid lisahüvesid nagu täiendav tervisekindlustus ja lisaks palgale veel ka igakuist 100-eurost pühendumustasu. Käesolevast aastast lisandus kõigi töötajate hüvede paketti ka spordikompensatsioon. Kõik hüved hakkavad Lidlis kehtima kohe esimesest tööpäevast ega sõltu katseajast.

Jaanuaris tõuseb ka paljude Lidl Eesti poetöötajate palk. „Tegemist on lepingust tuleneva korralise palgatõusuga, mis ootab iga Lidli töötajat, kel täitub ettevõttes järjekordne aasta. Kuna suurem osa meie poetöötajatest liitusid Lidli meeskonnaga just eelmise aasta jaanuaris, siis on kätte jõudnud ka lubatud palgatõusu aeg,“ selgitas Kippasto. Kui palju täpsemalt palk tõuseb, seda Lidl ei maininud.