„Uuendused teevad Järve Keskuse igale külastajale veel hubasemaks ja soravamaks,“ ütles Järve Keskuse tegevjuht Rome Arumaa. „Kohe kuulutame ehitushanke välja, ümberehitusega on kavas alustada märtsi keskel ja nende töödega augusti lõpuks valmis saada.“

Keskus jääb ehitustööde ajal avatuks ning tagab külastajatele sujuva ligipääsu kauplustele ka sel perioodil.

Lisaks sellele, et keskus saab kaasaegsema välisilme, uuenevad sissepääsud ning sissepääsutrepid. Keskuse külastamist kiirendavad edaspidi kuus uut eskalaatorit.

Olulist rõhku pannakse ka sellele, et loogiline ja turvaline oleks liigelda nii jalakäijal kui ka ratta või autoga liiklejal. Jalakäijatele muutub pääs keskusesse turvalisemaks ja laiemaks, samal ajal muutuvad ka parkimiskohad laiemaks ja pakiautomaatide kasutamine operatiivseks. Ehituse käigus luuakse eraldi lahendused perede ja invaliidide ohutuks liiklemiseks ning sissepääsude juurde parkimiskohad jalgratastele. Uuenenud keskus saab energiasäästliku päikesepaneelidega kaetud katuse ning rohe- ja puhkeala. Samuti antakse väliturule värskem sisu.

„Järve Keskus on paljude tallinlaste kodupood, kuid sisustust tullakse siia ostma Eesti igast nurgast,“ kirjeldas Arumaa. Keskust külastab iga päev üle 10 000 inimese, eelmisel aastal kokku üle 3,7 miljoni inimese.

Keskuses uuenesid 2021. aastal juba kõik üld- ja puhkealad ning täienes kaupluste ja kaubavalik. Järve Keskus kuulub kodumaisesse suurkontserni Silikaat Grupp.