„Digitaalne identiteet on isikusamasuse tuvastamise tulevik. See võimaldab inimestel ja ettevõtetel taaskasutada ühte, juba verifitseeritud identiteeti kõigil platvormidel, veebisaitidel ja rakendustes,“ ütles Veriffi tootearendusjuht ja kaasasutaja Janer Gorohhov. „Viktorial on suurepärane kogemus globaalsete meeskondade ja toodete ehitamisel ning juhtimisel. Mul on ülimalt hea meel, et ta otsustas Veriffi tiimiga liituda, et aidata meil digitaalse identiteedi ärisuund üles ehitada ja toode järgmisele tasemele viia.“

Ruubeli sõnul paelus teda Veriffi puhul ennekõike ettevõtte tugev missioonitunne. „Veriffi missioon ehitada turvalisem internet koos pühendunud ja võimeka tiimiga on minu hinnangul meie edu aluseks,“ rääkis Ruubel. „Ma ootan põnevusega Veriffi tiimiga koos digitaalse identiteedi tooteplatvormi loomist ja turule toomist. Olen kindel, et sellel on potentsiaali kujundada ja muuta kogu identimise turgu globaalselt. Mul on hea meel olla osa Veriffi järgmisest kasvufaasist ja aidata kaasa turvalisema interneti ehitamisele!“

Vahetult enne Veriffiga liitumist töötas Ruubel Suurbritannias tegutsevas finantstehnoloogia ettevõttes Tide Platform. Lisaks Tide’ile on ta töötanud veel juhtivates rollides nii Metas, International Personal Finance Plc’s (IPF) ja Skype’is. Tal on bakalaureusekraad majandusteaduses ja ärijuhtimise magister (MBA) Tartu Ülikoolist ning rahvusvahelise juhtimise magistrikraad Göteborgi Ülikoolist. Lisaks on ta täiendanud end Massachusettsi Tehnoloogiainstituuti (MIT) ärijuhtimise programmis ning tegutseb nõustajana naisettevõtjaid koondavas Sie Ventures’is.

Veriff on tehnoloogiaettevõte, mis võimaldab globaalsetel ettevõtetel luua usalduse oma klientidega, kasutades selleks tarka, täpset ja automatiseeritud isikusamasuse tuvastamise online-lahendust. Veriffi otsustussüsteem analüüsib sekunditega tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid. Ettevõtte tehnoloogia suudab tuvastada üle 11 000 isikut tõendava dokumendi enam kui 230 riigist ja territooriumilt.

2015. aastal Kaarel Kotkase asutatud Veriffi klientideks on rahvusvahelised ettevõtted peamiselt finantstehnoloogia, krüpto ja liikuvuse sektorist. Ettevõte on investeeringutena kaasanud pea 200 miljonit dollarit, neist viimane 100 miljoni dollari suurune C-ringi investeering kaasati käesoleva aasta jaanuaris. Teiste seas kuuluvad investorite hulka Accel, Alkeon, IVP, Mosaic Ventures, Nordic Ninja, Tiger Global, Y Combinator, Nordic Ninja, Taavet Hinrikus jt.