Ettevõte avaldas jaanuaris oma selle aasta esimese aruande, peale nende suurima Heliose kaevandamisrajatise müüki Mike Novogratzi Galaxy Digitalile. Avalduses selgus, et detsembris kaevandas firma 147 bitcoini või selle ekvivalenti, võrreldes 198 bitcoiniga novembris 2022. Tänase hinna juures teeb see kaotuseks umbes 830 000 eurot.

Firma ütles, et 31. detsembri seisuga oli Argo valduses 141 bitcoini, detsembri kaevandamistulu oli 2,49 miljonit dollarit. Argo Blockchaini koguvõlg oli umbes 79 miljonit dollarit ja vaba raha umbes 20 miljonit dollarit.

Ettevõtte tegevjuht Peter Wall märkis, et ettevõtte kaevandamistulemused olid oodatust väiksemad, sest ettevõte pidi äärmuslike ilmastikuolude tõttu vähendama energiakasutust.

Detsembri lõpus kuulutas Ameerika Ühendriikide energeetikaministeerium Texases välja elektrienergia hädaolukorra, viidates elektripuudusele, mis oli tingitud raskete talviste ilmastikutingimustest. Suur temperatuurilangus, millega kaasnesid tugevad tuuled, kergitas elektrinõudlus Texases kõigi aegade talvise tipptasemeni ja küündis 74 000 megavatini (MW).