„Mul ei ole kellegi ees mingeid eeliseid, vaevu oskan isegi 10 piires arvutada,“ tõdes Rahakratt saates Tark Investor. Siiski ta leiab et see ei tohiks olla takistuseks ja alustada tuleb igal juhul. „Algus on kõige lihtsam, sest siis on kaotused väiksemad ja tulemused tulevad kiiremini.“ Kõige olulisem tema sõnul on säilitada järjepidevus.

Esimese nõuandena soovitas ta küsida palka juurde. „Kui tööandja pole nõus, siis soovitan pakkuda varianti, et teeme sama palga, aga lihtsalt kaks korda kuus.“ Teine nõuanne tema poolt oli, et ära oota õiget hetke vaid hakka kohe pihta. „Kui ma ootaks ja koguks kokku miljoni, siis ma ei julgeks investeerida, sest kaotused on palju suuremad. Aga kui sa kaotad 25 või 50 eurot, siis see pole midagi,“ toonitas Rahakratt.

Konservatiivne poolmiljonär

Rahakrati netoväärtus kõigub poole miljoni euro ringis, kuid sellest hoolimata investeerib ta üsna konservatiivselt. „10 000 eurot on summa, millega ma julgen riskida.“ Samas ta ütles, et kui ta teeb mitu kehva tehingut järjest, siis keerab taas vunki maha ja taastub. „Samas start-upide puhul mõnda ei saagi alla 10 000 sisse ja sinna polegi mõtet panna 500 eurot, sest selle korda kaks on ju ainult tuhat. Mul on vaja 20 000,“ tõdes Rahakratt.

Rahakrati igakuine keskmine passiivne tulu on täna umbes 2200 eurot ja oma karjääri jooksul on teenitud kokku 180 000 euro tuuri. „Esimene aasta ma teenisin terve aasta 11 eurot, see pole isegi euro kuus, aga see kasvab ajaga.“ Sestap ta mõistab, et on raske hoida ennast motiveerituna, kuid selle 11 eurot pani ta taas kasvama ja uuel aastal oli summa juba suurem. 2023 eesmärk on 3000 eurot. „See kõlab ambitsioonikalt ja see pole võimatu, aga täna ma veel ei oska öelda, kust see kõik tuleb.“

Taskuhäälingus rääkis Rahakratt pikemalt, kuidas ta ostis kolme särgi eest endale tüki maad ja tundmatusse aleviku korteri. Viimase tootluseks kujunes 100%. Sellest ja paljust muust kuuled taskuhäälingust Tark Investor.

Rahakratt