Rahvusvaheline Top Employers Institute hindab igal aastal maailma parimaid tööandjaid. Lidl Eesti osales hindamisprogrammis esimest korda. Rahvusvaheliselt saavutas Lidl Top Employer kõrgetasemelise tunnustuse 28 riigis, samuti pälvis ettevõte juba 6. korda Top Employer Europe tiitli.

Top Employer sertifikaadi pälvivad ettevõtted, kes asetavad oma äritegevuse keskmesse töötajad ning loovad nende jaoks töötajasõbraliku keskkonna. Top Employer Institute hindab programmis osalevaid ettevõtteid ulatusliku personalivaldkonna uuringu põhjal, mille teemade hulka kuulusid muu hulgas töökeskkond, värbamisstrateegiad, karjäärivõimalused, mitmekesisus, võrdsus ja kaasamine, heaolu ja palju muud.

Lidli jaoks on isikliku vastutuse, võrdsete võimaluste, meeskonnatöö ja parima töökeskkonna pakkumine oma töötajatele ülimalt oluline. Lidl töötab jätkuvalt selle nimel, et kõigile töötajaile oleks loodud võimalused vastavalt oma potentsiaalile pidevalt areneda ning valitseks hea tasakaal töö- ja eraelu vahel. Eelmisel aastal, kui Lidl avas Eestis oma poed, olid selleks hetkeks loodud kõik olulised personaliprotsessid toetamaks töötaja elutsüklit ning tagatud 800 uue poetöötaja põhjalik väljaõpe poodide avamiseks.

Lidl Eesti personaliosakonna juht Liina Kippasto ütles: „Top Employer tunnustus näitab seda, et oleme loonud töökeskkonna, mille keskmes on inimesed. Tegemist on ühise töövõiduga, mis loob vundamenti meie eduloole. Seetõttu on meil väga hea meel, et meie ühine pingutus on pälvinud tunnustuse ka sõltumatu asutuse poolt. Suur aitäh kogu Lidli meeskonnale, kes igapäevaselt panustab selle nimel, et Lidl oleks esimeseks valikuks nii tänastele ja tulevastele töötajatele ning meie klientidele.“

Top Employers Institute'i tegevjuht David Plink ütles: „Erandlikud ajad toovad inimestes ja organisatsioonides esile parima ja tänavune parimate tööandjate sertifitseerimisprogramm on selle suurepäraseks tõestuseks! Need tööandjad näitavad, et hoolides oma inimeste arengust ja heaolust rikastavad nad ühiselt töömaailma. Meil on hea meel kuulutada välja 2023. aasta parimad tööandjad ja tunnustada nende pühendumust inimestele.“