LHV Finance’i nõukogu esimehe Kadri Kiiseli sõnul on Heidy Kütil finantssektoris pikaajaline kogemus ning ta on tõestanud end võimeka inimeste- ja protsesside juhina. „Heidy hea kogemus ettevõttes annab kindlust, et uue juhi eestvedamisel õnnestub LHV Finance’il hoida muutuvas keskkonnas tugevat krediidikvaliteeti ning samuti tagada klientidele vajalik usaldusväärne teenus ja jätkata vastutustundlikku laenuandmist tarbijatele,“ ütles Kiisel börsiteate vahendusel.

„Oleme tänulikud LHV Finance’i senisele juhile Mari-Liis Staldele, kelle juhtimisel suutis LHV Finance tervisekriisi järel keskenduda kasvu taastamisele ja viidi ellu mitmeid olulisi muudatusi, mis on andnud ettevõttele paindlikkust klientideni jõudmisel,“ lisas Kadri Kiisel.

Heidy Kütt töötab LHV-s alates 2017. aastast. Ta on olnud LHV Finance’i klienditeeninduse ja krediidianalüüsi osakonna juhataja ja alates 2019. aastast ka LHV Panga finantseerimisteenuste teenindusjuht. Ta on omandanud ettevõtluse ja ärijuhtimise eriala Estonian Business Schoolis ja õppinud psühholoogiat Tallinna Ülikoolis. Heidy Kütile kuulub 18 930 LHV Groupi aktsiat ning lisaks on tal võimalik 2020., 2021. ja 2022. aastal väljastatud optsioonide eest kokku omandada 62 340 LHV Groupi aktsiat.

LHV Finance on LHV Panga tütarettevõte, kuid omab tugevat seost ka Euronicsiga, kui kolmandik firmast kuulub elektroonikapoe omanike investeerimisfirmale Toveko Invest. Sarnaselt omab Toveko Invest ka 35% osalust LHV Kindlustuses.