Ettevõtte Kesk- ja Ida-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas räägib, et nelja aasta vanune ettevõte on praegu kõige kiiremini arenev start-up omas valdkonnas, kliente on globaalselt 15 000. See number kasvab aga kiiresti, sest ettevõtted saavad aru, mis on Deeli tegelik väärtus – lisaks professionaalsele teenusele annab personaliplatvorm ettevõtetele tagasi aega, hoiab kokku kulusid. Ettevõtte klientideks on näiteks nii Veriff, Nortal, Nike, Reddit, Revolut kui ka Dropbox.

„Kasvasime platvormina välja reaalsest vajadusest. Kui palgata inimesi erinevatest riikidest, siis ei saa kasutada näiteks sama töölepingut, sest iga riigi seadused on erinevad, samuti ei saa kõikidele maksta palka samadel alustel, kuna riikides on erinevad maksud ja nii edasi. Deel võtabki ettevõtetelt üle nende nüanssidega tegelemise, pakub vastu mugavust, kiirust ja täpsust. Iga meie klient saab kasutada Deeli täpselt nii palju või vähe, kui seda ise soovib: me pakume aga võimalust mitte kaotada aega sellele, et õppida tundma iga sihtriigi toimemehhanisme. Globaalsel tööturul on vaja tihti palgata kiiresti meeskond maailma teises otsas ja pole aega oodata kuid õige dokumentatsiooni taga. Samuti peab palk olema alati õigel ajal ja õigesse kohta makstud. Me aitame siin aega ja raha kokku hoida,“ lisab Laas.

2019. aastal Alex Bouazizi ja Shuo Wangi loodud personalivaldkonna idufirma on täielikult hajutatud ettevõte, mille töötajad asuvad kogu maailmas. Idufirma tegutseb vabakutseliste ja täistööajaga töötajate heaks enam kui 150 riigis ning ettevõtte väärtus on 2023. aasta jaanuari seisuga 12 miljardit dollarit koos iga-aastase 295 miljoni dollari suuruse tuluga. Kasutades Deeli veebilahendusi, saavad ettevõtted tõhusalt käsitleda kogu ülemaailmset personalijuhtimist ühes kohas ja teades, et Deel omab kogu tehnoloogiat, mida pakub.

Kõik ühest kohast

Enamik ülemaailmseid ettevõtteid kasutab oma rahvusvahelise meeskonna haldamiseks kuni 16 erinevat tööriista. Siia tuleb lisada veel raamatupidamis- ja palgahaldustarkvarad. Deel koondab kõik need teenused kokku ühele platvormile, pakkudes teenust olenemata ettevõtte asukohast, suurusest ja kasvufaasist. Lisaks saab oma toimingud Deeli platvormil teha kas käsitsi või kõik operatsioonid täielikult automatiseerida.

„Võtame lihtsa näite. Kui ettevõttel on vaja Kreekas võtta tööle paar inimest, siis peab tundma sealset seadust, enamasti lendama lepingute sõlmimiseks kohale. Deeli kaudu saab need inimesed võtta palgale paari päeva, maksimaalselt mõne nädalaga. Meil on enam kui 100 riigis olemas esindused, rohkemates kohtades partnerid. Samuti võtame enda kanda ka neile inimestele palga maksmise korraldamise. Palgamakseteenus on meil kõige uuem, lasime selle turule eelmisel suvel ja see on osutunud väga populaarseks,“ mainib laienemisjuht.

Lisaks sellele on ettevõttel igas asukohariigis olemas maksueksperdid ja juriidiline abi, kes suudavad orienteeruda kohalikus seadusandluses. Nii on Deeli puhul alati kindel, et lepingud on sõlmitud õigesti, palgad õigel ajal makstud ja töö saab muretult jätkuda. Parimaks näiteks on siin Deel ise, kus töötajaid on ligi 2000, nad paiknevad kõik erinevates maailma osades ja töötavad peamiselt nomaadidena – keskset kontorit või kontoreid ettevõtetel ei ole. Kogu tööjõu haldamine, palkamine ja töötasu maksmine toimub automaatselt ettevõtte enda platvormi kaudu.

Lai lisateenuste pakett

Deel sisaldab nii uusi kui ka täiustatud funktsioone, nagu personaliaruanded, kulude automaatne jälgimine, vajalike dokumentide kättesaadavus ja nende hoiustamine, kõikide töötajate haldamine ning võimalus kasutada partnerlusprogrammi Deel Partners hüvesid.

Deel Partnersi programmist leiab ühistöötamisplatvormi WeWork, seadmete tarnija Hofy, pilvesüsteemi Google Cloud, autorendiga tegeleva Avis Budgeti, kommunikatsioonilahenduse Slack, turundustuge pakkuva HubSpoti, nomaadide tervise eest hoolitseva Salu ja mitmed teised. Viimasena lisandus partnerite nimekirja Airbnb, et nomaadidele soodsamalt öömaja pakkuda.

Vaata lähemalt: www.deel.com

Jaga
Kommentaarid