Aastal 2005 asutatud Oilman on läbi aja näidanud häid majandustulemusi ja järjepidevat arengut. Ettevõtte viimase kolme aasta käive on ligi 5 miljonit eurot. Möödunud aastal tunnustas Creditinfo firmat eduka Eesti ettevõtte tiitliga, mille vääriliseks peetakse vaid 1,5% ettevõtteid. See annab märku Oilmani heast juhtimisest, stabiilsest äritegevusest ja eeskujulikust maksekäitumisest.

Kiire ja turvaline kütusetarne

Vedelkütustest pakub Oilman nii tavalist kui ka eriotstarbelist diislit. Kütuste kvaliteet vastab Euroopa Liidu standarditele ja need on tarnitud Euroopa tunnustatud tehastest. Ostu puhul saab klient head krediiditingimused maksetähtajaga kuni 180 päeva. Tarne teeb Oilman 1–2 päeva jooksul pärast püsikliendi tellimuse laekumist. Kohale tulles vaadatakse vajadusel üle ka kõik seadmed ja tingimused kütuse hoiustamiseks.

Kiireteks ja erakorralisteks puhkudeks pakub Oilman 24/7 üle Eesti kütusetakso kullerteenust. „Meie kindel eesmärk on alati kliendi jaoks olemas olla. Toome kauba koju, ettevõtte objektile või otse põllule. Kütus jõuab just sinna, kus seda on vaja, kuna tarnesõiduki valikul oleme lähtunud erivajadustest: see on väike, mobiilne ja pika voolikuga. Kütusetaksot saab tellida ühekordse või püsiteenusena. Parimaid tingimusi saame pakkuda lepingulistele klientidele, kelle juurde kütus sõidab ise kohale. Klient võidab raha-, aja- ja kütusekulu pealt, kuna tema tankima sõidud jäävad tegemata ning korraga saabub kohale just vajaminev kogus. Alates 1000 liitri tellimisest on kütusetakso transport tasuta,“ räägib Janek Kirjutaja.

„Pikaaegsed püsikliendid hindavad ja usaldavad meie kauba ja teenuse stabiilset kvaliteeti ning head hinnataset. Üks pikaajaline püsiklient tunnustas meid nii: „Ostan kütust ainult teie käest, kuna eelistan toetada Eesti väikefirmasid.“ Meid usaldatakse, tuntakse ja oodatakse üle Eesti, oma teenusega saame inimeste vajadustele ja probleemidele lahendusi pakkuda. See teadmine toob hea tunde, et loome oma tööpanusega inimeste jaoks väärtust,“ jagab ettevõtte juht.

Inventar ja hooldus väiketanklatele

Lisaks vedelkütuse hulgimüügile ja transpordile pakub Oilman klientidele mahuteid, tankimisseadmeid, lekkevanne ja palju muud, samuti kogu inventari hooldust. Maapiirkonnas, kuhu suurte kütusekettide taristu ei ulatu, on väiketanklad asendamatud. Kogu vajamineva kaasaegse inventari tankla käivitamiseks saab Oilmani käest ja vajadusel järelmaksuga. Kütusemahuti asetseb maapinnast kõrgemal ega vaja paigaldamiseks spetsiaalset pinnase ettevalmistamist ega kaitsealust. Kasutamiseks on see vaja vaid vooluvõrku ühendada. Kütusemahutid on turvalised ja keskkonnale ohutud: varustatud topeltseinaga või kaitsekorpusega. Mahuteid on kerge transportida, et need vajadusel ümber paigutada. Väiksema kütusekoguse hoiustamiseks sobivad mobiilsed transpordimahutid, mida on tootevalikus nii metallist kui ka plastist.

Oilmani tooted ja teenused: kütuse hulgimüük, kütuse transport, väiketanklate müük, mahutite müük, diislikütuste hulgimüük koos kohaleveoga. Helista 5044553!

Jälgi värskeid uudiseid Facebookis.

Jaga
Kommentaarid