Ettevõte teatas kolmapäeval rekordilisest majandustulemustest. Musk ütles kõne ajal, et ettevõte nägi jaanuari esimestel nädalatel suurimat tellimuste hulka ajaloos, mis viitab sellele, et nõudlus on üle maailma taastumas.

Küsimusele elektrisõidukitööstuse olukorra kohta Hiinas, kus Tesla on viimase aasta jooksul oma positsiooni kaotanud, möönis Musk, et Hiina ettevõtted on kõige tõenäolisemad, kes Tesla domineerimisele vastu astuvad. „Me austame Hiina autotootjaid väga. Nad on meie kogemuse kohaselt kõige konkurentsivõimelisemad maailmas ja Hiina turg on kõige konkurentsivõimelisem,“ ütles Musk. „Nad teevad kõige rohkem tööd ja töötavad kõige arukamalt.“

Elektrisõidukid on Hiinas suur äri ja sealne turg moodustas eelmisel aastal kaks kolmandikku elektrisõidukite nõudlusest. Tesla, mis alustas 2019. aastal autode tootmist oma Shanghai Gigatehases, ei ole kaugeltki ainus tootja linnas.

Eelmisel aastal müüdi Hiinas rekordilised 6 miljonit elektriautot, mis moodustas üle veerandi uute sõidukite müügist. Hiina autotootja BYD, millesse on investeerinud ka Warren Buffett, möödus eelmisel aastal Hiinas elektriautode müügis Teslast.