„Ma nutsin, loomulikult olid mul silmis rõõmupisarad ,“ ütles ta reedel Ontario Lottery and Gaming Corporationis oma 48 miljoni Kanada dollari (33,1 miljonit euro) suurust peavõitu lunastades.

Ontario provintsis Sault Ste. Marie linnas elava Juliette sõnul ei suuda ta siiani uskuda, et võitis oma elu esimese loteriipiletiga jackpot'i. Ta sõnas, et oli pileti unustanud, kuniks kuulis uudist, et keegi õnnelik võitis 7. jaanuaril toimunud loosimisel just tema kodulinnast ostetud piletiga suure rahasumma.

Kui tüdruk läks interneti kaudu oma piletit kontrollima, sai ta teada, et osutuski võitjaks. „Mu kolleeg langes suurest šokist põlvili,“ kirjeldas Juliette. „Tegelikult hakkasid kohe pärast seda kõik karjuma,“ lisas ta.

Tüdruku ülemus ütles talle, et ta võib töölt varakult lahkuda, kuid ema nõudis, et ta jääks ja lõpetaks vahetuse. Juliette sõnul on tal plaanis õpingud lõpetada ja arstiks saada.

Osa rahast kavatseb ta investeerida, kuid lisaks plaanib teismeline minna reisima. „Ma tahan kogeda erinevaid riike, uurida nende ajalugu ja kultuuri, maitsta nende toitu ja kuulata erinevaid keeli,“ kirjeldas õnnelik võitja.

Ühtlasi soovib ta hiljem naasta oma kodukohta, et anda seal arstina töötades kogukonnale tagasi. „Varanduse hulk ei defineeri kedagi inimesena,“ rõhutas ta. „Pigem teeb seda töö, mille olete valinud.“