Balti börsidel on ostjate huvi hakanud kergitama pankade aktsiaid ning see paistab välja ka Börsiennustuse osalejate valikutest.

Populaarseima kolme valiku seast leiab nii Coop Panga kui LHV Groupi aktsiad ning leedukate Šiauliu bankas asub populaarsuselt kuuendal kohal. Just Šiauliu panga aktsiate peale panustab enda investeerimisportfellis investor ja ettevõtja Jaak Roosaare.

Jätkuvalt populaarsed olid ennustajate seas ka Tesla ja Bitcoin ning balti börsi rohkeimate aktsionäride arvuga Enefit Green.

Esmased valikud nii kvartali kui ka aasta suurimate tõusjate peale on nüüd tehtud. Võitjad selguvad nii kvartalite kui aasta lõikes ning iga kvartali alguses on võimalik soovi korral uued panused teha või varasemate valikutega jätkata.

Börsiennustus 2023

  • Iga kvartal saab portfelli suurim kasvataja auhinnaks 150€ kätte.

  • Peavõidu 1000€ saab see, kes kõikide kvartalite peale kokku kõige suurema summa teenis.

  • Kokku on seega võimalik aasta jooksul võita kuni 1600€.

Uued valikud teha ning mänguga liituda saab 01.04.2023

Siin on 2023. aasta Börsiennustuse kümme populaarseimat valikut.

Tesla usk püsib

USA aktsiatest oli kõige populaarseim varemmainitud Tesla, millele järgnesid Meta Platforms (endine Facebook) ning Amazon. Ligi 2,7% panustest läks USA enimjälgitud S&P 500 aktsiaindeksile ning 2,3% suurema tehnoloogiaaktsiate osalusega Nasdaqi koondindeksile.

Mõnevõrra vähem panustati Apple, Nvidia ja Microsofti aktsiatele.

Pangad ja energiafirmad

Baltikumi börsiettevõtetest olid populaarsemad need, mis asusid põhinimekirjas. Värskemalt First North alternatiivbörsile tulnutest olid populaarsemad Bercman Technologies (0,6% panustest), Saunum Group ning Airobot Technologies, millele mõlemale läksid 0,5% panustest.