Tihti on lotovõidulood kurvad ja traagilised, kus inimesed ei oska võidetud rahaga midagi teha või ilmuva välja kauged sugulased, kes nõuavad oma noosi. On neid, kes kahetsevad kibedalt, et lotoõnn neile üldse kunagi naeratas. Weir seda oma surivoodil nentima ei pidanud.

2011. aastal sai ta võidusumma 258 miljonit dollarit ning ta otsustas elu elada täiel rinnal. Muuseas ostis ta mitmeid luksusautosid ja tohutu häärberi. Lisaks soetas ta enamusosaluse jalgpalliklubis ja investeeris raha tosinasse võistlushobusesse. Ta kulutas kaheksa aastaga 50 miljonit dollarit ning lahutas abielu.

Häärber maksis 6 miljonit dollarit ning suur summa kulus ka selle renoveerimisele. Toona oli ta veel abikaasaga koos. Garaaži täitis ta tõeliste iludustega. Nende seas oli Jaguar F-Pace, Bentley Arnage, Mercedes-Benz V-klass ja lisaks veel E-klassi Mercedes-Benz.

Mees kulutas tippajal üle 130 000 dollari nädalas igasuguste luksesemete ostuks.

Ta ostis 55% Šoti liigas mängivast jalgpalliklubist Patrick Thistle. 2015. aastal maksis ta ära meeskonna võlad ja aitas rahastada noorteakadeemia rajamist. Pärast seda andis ta kogu osaluse mõnedele toetajatele ja fännidele. Weir sekkus ka poliitikasse kui andis suure annetuse Šoti iseseisvusreferendumi korraldajatele. Paraku kukkus üritus 2014. aastal läbi. Mehe surma järgselt esines järelehüüdega ka selle püüdluse eesotsas olev Nicola Sturgeon.

Ta lahutas 2018. aastal abielu ning naine sai endale pool tema varandusest. Pärast lahutust ostis Weir 1,3 miljoni eest maja mere äärde, kus ta väidetavalt veetis ka oma elu viimased päevad. Ta suri sepsise tagajärjel, mille põhjustas neeruvigastus.

Surma hetkel oli tal lotovõidust järgi 30 miljonit. Selle pärisid mehe kaks last. Varsti pärast isa lahkumist korraldasid viimased perele ja sõpradele tema auks 1,2 miljonit dollarit maksma läinud peo.

Kas pole mitte parim viis lotovõitu nautida? Kaasa seda raha endaga ju ei võta. Ja jäi üle ka tulevastele põlvedele.