Viipemakse tegemiseks peavad kliendid lihtsalt hoidma oma iPhone’i või Apple Watchi makseterminali lähedal. Iga Apple Pay ost on turvaline, kuna see on autenditud Face ID, Touch ID või seadme pääsukoodiga, aga ka ühekordse kordumatu muutuva turvakoodiga. Apple Payd aktsepteeritakse toidupoodides, apteekides, taksodes, restoranides, kohvikutes, jaekauplustes ja paljudes muudes kohtades.

Placet Groupi juhatuse liikme Aleksandr Kostini sõnul on tegu väga läbimõeldud sammuga, kuna ükski Eesti mittepankadest krediidiandja ei paku krediitkaarti Apple Pay makseviisiga. „Me oleme esimene Eesti mittepangast krediidiandja, kes seda võimalust oma klientidele pakub,“ ütles Kostin. „Meie kliendid on enda jaoks avastanud võimaluse iga ostu pealt teenida (cashback) – seegi ei ole Eestis veel väga populaarne teenus ja kogub alles hoogu. Aga kindlasti hindavad kliendid ka mugavust ja kiirust ning just seda pakub meie klientidele edaspidi Apple Pay.“

Kliendid saavad kasutada Apple Payd ka iPhone’is, iPadis ja Macis, et teha rakendustes või veebis kiiremaid ning mugavamaid oste ilma kontosid loomata või tarne- ja arveldusinfot korduvalt sisestamata. Apple Pay leiab ka Placeti uuest rakendusest, lisaks sellele on võimalik kasutada Apple Pay viipemakseid. Apple Pay muudab muu hulgas lihtsamaks toidu ja toidukaupade kohaletoimetamise, veebiostude, transpordi ning parkimise eest tasumise. Apple Payga saab teha makseid ka Apple Watchi rakendustes.

Placeti rakenduse kasutusmugavus on jõudnud uuele tasemele. Kõik vajalikud funktsioonid on nüüd paremini leitavad – konto ülevaade ja uudse võimalusena Apple Pay seadistamine on vaid ühe sõrmeliigutuse kaugusel. Värskendatud kujundus on minimalistlikum ja rakendusele on lisatud ka tumeda tausta valimise võimalus. Rakendus on kiire ja turvaline ning seda on ka Apple Pay seadistamine.

Apple Pay fookus on turvalisus ja privaatsus. Kui kliendid kasutavad Apple Payga krediit- või deebetkaarti, ei salvestata tegelikke kaardinumbreid seadmesse ega Apple’i serveritesse. Selle asemel määratakse, krüpteeritakse ja salvestatakse seadmesse turvaliselt ainulaadne seadme kontonumber – tööstusstandardile vastav sertifitseeritud kiip, mis on loodud makseteabe turvaliseks salvestamiseks.

Apple Pay seadistamine on lihtne. Avage iPhone’is rakendus Wallet, puudutage + ja järgige Placeti krediitkaartide lisamiseks juhiseid. Kui klient lisab kaardi iPhone’i, Apple Watchi, iPadi ja Maci, saab ta selles seadmes Apple Payd kohe kasutama hakata. Kliendid saavad jätkuvalt kasutada kõiki Placet Groupi kaartide pakutavaid hüvesid.

Placeti krediitkaardiga saavad kliendid kasutada oma krediidikontol olevat raha kõigiks igapäevasteks toiminguteks, olgu nendeks viipemaksed või ostud e-poodides, sama mugavalt, nagu seda on juba aastaid saanud teha kõigi suuremate kommertspankade kliendid. Erinevalt tavapärastest preemiaprogrammidest maksab aga Placet Group Valge kaardi omanikele ostudelt raha tagasi (сashback)

Placet Groupi eesmärk on pakkuda klientidele rohkem mugavust ja uusi võimalusi. Võrreldes laenuga on Placeti krediitkaardil lisaks kasutusmugavusele ja ostudelt raha tagasiteenimise võimalusele veel mitmeid eeliseid, näiteks intresside arvestamine vaid kulutatud summa pealt, võimalus saada kaart kätte tööpäevadel meie esindusest (ehk: täna tellid, täna saad).

Apple Pay kiire ja eduka sertifitseerimise ja pakkumise kõikidele kaardikasutajatele viis Placet Group ellu koostöös Wallester AS-iga. Wallester AS on Eesti Finantsinspektsiooni litsentseeritud makseteenuste pakkuja.

Lisateave krediitkaartide kohta leiab veebilehtedelt smsraha.ee ja laen.ee.

Placet Group

Placet Group on Eesti kapitalil tegutsev ettevõtte, mille alla kuuluvad Smsraha.ee ja Laen.ee. Placet Group on juba 15 aastat pakkunud klientidele tarbimislaenu- ja krediidikonto teenuseid. Viimased aastad on klientidele pakutud ka võimalust taotleda krediitkaarti. Ettevõtte missioon on anda klientidele laenu neile sobivatel tingimustel.

Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Placet Groupi tegevusega ja finantsteenuste tingimustega ning vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid