Ettevõtte puhaskasum oli 2022. aastal pea kaks korda suurem kui müügitulu ehk 30,4 miljonit eurot, mis ületab aasta varasemat näitajat ligi kolm korda.

Oluline roll selles oli kinnisvara väärtuse muutusel, millest enamuse andis uue 11-korruselise ja üle 20 000 ruutmeetri suuruse büroohoone, Alma Tominga maja valmimine. Alma Tominga majas tegutsevad rahvusvahelised suurkorporatsioonid, nagu Fujitsu Estonia ja Breakwater Technology, aga ka Skeleton Technologies ning Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutus ja KredEx ühendasutus.

Lihtsustatult oli kasvu taga seega eelkõige paberil kasum, mitte rahavooline kasum. Aasta varem, 2021. aastal, oli ettevõtte müügitulu 13,1 miljonit eurot ja puhaskasum 10,3 miljonit eurot.

Mainor Ülemiste AS on Mainor AS-i tütarettevõte, mille põhitegevus on Baltimaade suurima ärilinnaku Ülemiste City arendamine. Linnaku 36 hektaril on välja ehitatud 167 000 ruutmeetrit üüritavat büroopinda. Linnakus tegutseb ligi 500 ettevõtet ning töötab-õpib-elab enam kui 14 000 inimest.