Roadgamesi mängud sobivad suurepäraselt mõlema stsenaariumi korral. Selle platvormi abil on võimalik planeerida firmaüritus, mis viib kõik osalejad samasse paika ja laseb neil sidet pidada distantsilt. Roadgamesi orienteerumismäng, mida mängitakse jalgsi, jalgratta või autoga, on sobiv lahendus „näost näkku“ ürituste jaoks. Samal ajal saavad kaugtöötajad teha virtuaalseid linnaekskursioone, kasutades Roadgamesi veebipõhiseid lahendusi. Selles artiklis vaatleme lähemalt mõlemat võimalust ja selgitame, kuidas neid kasutada eduka firmaürituse planeerimiseks.

Roadgamesi seikluslikud orienteerumismängud

Kui soovid oma tiimi rõõmustada Roadgamesi orienteerumismänguga, siis on sul kaks võimalust: võid valida juba olemasoleva mängu Roadgamesi marsruutide seast või luua uue, spetsiaalselt sinu ettevõtte jaoks kohandatud meeskonnaürituse. Milline neist variantidest on parim, sõltub ettevõttest ja kavandatava ürituse eripärast.

Kui sinu meeskond on väike (kuni 30 inimest), siis piisab lõbusa ürituse korraldamiseks kahtlemata ühest juba valminud mängust, eriti kui enamik töötajaid osaleb sellises tegevuses esimest korda. Sellisel juhul on erinevate ülesannete arv piiratud ja tegevusi ei ole võimalik kohandada vastavalt ettevõtte vajadustele. Lisaks võib juhtuda, et ükski mäng ei ole sinu valitud piirkonnas saadaval. Eestis on linnu, kus hetkel ei leidu veel ühtegi marsruuti, kuid Roadgames laiendab mängude valikut pidevalt.

Kui valid isikupärastatud mängu, koostame marsruudi sulle sobivas asukohas. See tagab osalejatele kõige mugavama mängukogemuse. Kohandatud mänguülesanded vastavad ürituse teematikale ja kontseptsioonile ning nende loomisel võetakse arvesse kliendi ettepanekuid. Tänu sellele on isikupärastatud meeskonnaüritus ideaalne lahendus nendele ettevõtetele, kes soovivad oma töötajatele pakkuda ainulaadset kogemust, mis sobib nii suurtele kui ka väikestele gruppidele.

Roadgamesi virtuaalsed elamused

Virtuaalsed firmaüritused on viimasel ajal olnud populaarsed ilmselgetel põhjustel ja arvestades, et paljud kollektiivid teevad endiselt kaugtööd, ei ole need tõenäoliselt oma tähtsust kaotanud isegi pandeemia taandudes. Loomulikult on palju lihtsam näost näkku kohtuda, kui kõik töötajad elavad samas linnas või vähemalt samas piirkonnas. Juhul kui töötajad asuvad erinevates piirkondades, on parimaks lahenduseks veebipõhised üritused.

Kliendi valitud linnas või riigis toimuv Roadgamesi virtuaaltuur on fantastiline viis firmaüritusel osalejate lõbustamiseks. Mängijad peavad tuvastama objekte Google'i tänavavaate abil, vastama konkreetse paigaga seotud küsimustele ja täitma mitmesuguseid muid väljakutseid. Saad mängijad võistkondadesse jagada ja lasta kolleegidel distantsilt suhelda. Pärast mängu lõppu võid konverentskõne kaudu tunnustada parimaid mängijaid ja koguda mängu kohta tagasisidet.

Jaga
Kommentaarid