Chainalyse andmetel oli Kesk- ja Lõuna-Aasia ning Okeaania (CSAO) 2022. aasta indeksis suuruselt kolmas krüptovaluutaturg. Nende piirkondade kodanikud tegid 2021. aasta juulist kuni 2022. aasta juunini 932 miljardi dollari väärtuses krüptotehinguid.

Oma Twitteris ütles Winklevoss, et valitsused, kes ei suuda pakkuda selgeid eeskirju ja otseseid juhiseid krüpto kohta, jäävad maha ja jätavad vahele suurima kasvuperioodi pärast kaubandusliku interneti buumi.

Winklevoss ei ole samas ei esimene ega viimane, kes väidab, et Ameerika Ühendriikide krüptosse suhtumine ajab investorid ära või et Aasiast saab alguse järgmine kasvutsükkel. Coinbase’i tegevjuht ja kaasasutaja Brian Armstrong ütles, et USA reguleerivate asutuste, sealhulgas SECi ranged meetmed võivad veelgi rohkem krüptoettevõtteid USA-st välja ajada, vahendab Cointelegraph.

Arthur Hayes, endine BitMEXi tegevjuht, tegi eelmise aasta oktoobris prognoosi, et järgmine pullijooks algab siis, kui Hiina liigub tagasi koroona eelsesse keskkonda, lisades, et Hongkongil on tõusu protsessis oluline roll.