Mõni aeg tagasi kirjutas Ärileht loo sellest, et toitlustusettevõte Carmen Catering kadus järsku pildilt. Ootamatult jäi ettevõttesse möödunud aasta neljandas kvartalis ainult üks töötaja ja käive oli vähenenud ligi poole miljoni euro võrra, 689 497,63 eurole. Samuti on ettevõttel 229 392 euro suurune maksuvõlg.

Detsembri alguses teatas ettevõtte juhatuse liige ja asutaja Argo Koppa oma Facebooki lehel, et otsib vahetusevanemaid ja restorani teenindusjuhte, et avada restoran hoopis Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis.

Koppa ei soovinud tollal olukorda kommenteerida ja kinnitas, et seda ei tee ka teised firmaga seotud isikud. Tuntud ettevõte oli justkui võluväel areenilt kadunud.

Nüüd teatab ettevõte oma kodulehel sootuks tegevuse lõpetamisest. „Me elasime koos teiega üle mitu majanduskriisi ja tulime sealt alati välja tugevamana, kujunedes Eesti suurimaks ja parimaks catering’i teenuse pakkujaks,“ teatab Koppa ettevõtte kodulehel. Ta tänab oma kolleege ja viitab muu hulgas koroonaviirusele, mis osutus neist suuremaks. „Carmen Catering on oma tegevuse lõpetanud.“

25 aasta jooksul töötas Carmen Cateringis ligi 1000 inimest, kes teenindasid kokku üle 30 000 ürituse. Nende aastate jooksul tasus Carmen Cateringi meeskond ligi 6 miljonit eurot makse.