Tehingu jõustumise järel kuulub Linnamäele 70%, Tarmo Laanetule 20% ja Kadi Lambotile 10% Confidost. Lepingu maksumust ega muid detaile poolte vahel sõlmitud konfidentsiaalsuslepingu järgi ei avaldata.

Confidos enamusosalust müüva KT Holdingu üks omanikest Tarmo Laanetu selgitas: „Confido on teinud võimsa kasvu, kuid see on alles teekonna algus. Me oleme endiselt aktiivses kasvufaasis ning käimas on kapitalimahukad investeeringud, mille edukaks elluviimiseks pean vajalikuks kaasata tugeva finantstaustaga investorit.“

Ettevõtja Margus Linnamäe ütles tehingut kommenteerides, et ta on Confido arengut pikemat aega huviga kõrvalt jälginud ja tal on hea meel omandada strateegiline osalus nii suure potentsiaaliga ettevõttes. „Confido meeskond on teinud muljetavaldavat tööd ja mulle väga meeldib antud ettevõtte visioon tulevikuks. Minu omanikeringi astumine loob võimaluse tänastele ambitsioonikatele plaanidele hoogu juurde anda,“ ütles Linnamäe, kelle sõnul on väga oluline, et ettevõtte arengut siiani tüürinud Tarmo Laanetu ja Kadi Lambot jätkavad nii omanikeringis kui ka panustavad ettevõtte jätkusuutlikku arengusse.