Salviga liituvad kasvujuht (CGO) Lauri Haav, tootejuht (CPO) Gristel Tali, finantsjuht (CFO) Maarja-Liis Mitri ja personalijuht Kimberli Lis Kopli.

Haav, kellel on põhjalikud teadmised rahvusvahelistest turgudest ning üle kahe aastakümne pikkune kogemus IT-ettevõtetes müügi ja kasvu alal, liitub Salviga Eesti e-residentsuse programmi tegevjuhi kohalt. Endises rollis tegutses ta alates 2021. aasta jaanuarist. Enne seda oli ta pea neli aastat finantstehnoloogia ettevõtte Monese juhtkonnas.

„Senine karjäär on andnud mulle suurepäraseid kogemusi organisatsioonides, mis on oma ärikategooria piire ümber seadnud või lausa täiesti uusi kategooriaid loonud. Salv on tegemas revolutsiooni finantskuritegevuse vastases võitluses, ehitades tehnoloogiat, mis paneb kesksele kohale finantsasutuste vahelise koostöö ja globaalsete võrgustike loomise. Näen selles tohutut potentsiaali ning tahan sellele maksimaalselt kaasata aidata,“ sõnab Haav uue väljakutse kohta.

Väga mitmekesise taustaga inimesed

Pikaajalise juhtimiskogemusega Gristel Tali on viimase kahe aastakümne jooksul täitnud nii juhatuse liikme kui juhtkonna rolle. Ta liitub Salviga tootmistarkvara loovast idufirmast Katana, kus ta töötas samuti tootejuhina ja vastutas tootestrateegia, tegevuskava arendamise ning kliendi- ja tootekäsitluse eest.

Maarja-Liis Mitril on kauaaegne finantsjuhi taust, olles töötanud Bercman Technologies’is ja nõustamis- ja tarkvaraarendusettevõtes Mooncascade. Tal on kogemusi tegevjuhtide ja juhatuse liikmete nõustamisel, tulemuslikkuse parandamisel, finantsstabiilsuse tagamisel ja kasvuväljavaadete toetamisel.

Kimberli Lis Kopli liitub Salviga Boltist, kus ta vastutas ettevõtte ülemaailmse tasustamis- ja värbamisstrateegia eest. Viie aasta jooksul, mil ta ettevõttes töötas, koostas ta ulatusliku tasustamissüsteemi ja ehitas üles personalianalüütika funktsionaalsuse.

Salv on maailmas esimene reaalajas ja koostööl põhinev finantskuritegevuse vastane platvorm. Salv aitab täna finantsettevõtetel 13 Euroopa riigis vähendada oma vastavuskontrolli alaseid riske ja parandada finantskuritegevuse vastast võitlust. Salv on loonud ka maailmas ainulaadse koostööplatvormi Salv Bridge, mis kasutab finantsettevõtest koosneva võrgustiku ühiseid andmeid rahapesu ja finantskuritegevuse tõkestamiseks.

Ettevõte on kaasanud 7,3 miljonit eurot riskikapitali investeeringuid.