Autorent-Pärnus.ee autode valikust leiab iga juht endale sobiva auto, mis vastab tema nõudmistele

Meil leidub kaubikuid, universaale ja luukpäraga autosid nii manuaal- kui ka automaatkäigukasti eelistajatele, samuti nii bensiini- kui ka diiselmootoriga autosid. Kui peres on väikseid lapsi, siis eelneval kokkuleppel pakume ka laste turvatooli võimalust, et ka lapsed saaksid autos end turvaliselt tunda.

Kõik Autorent-Pärnus.ee autod on esteetiliselt kauni välimusega, uued ja heas tehnilises seisukorras. Meie hoolduspartner on Fixus ja oma ala meistrid hoolitsevad Autorent-Pärnus rendiautode eest suure pühendumusega. Sinul ei ole vaja teha muud, kui sõlmida rendileping ja naasta igapäevatoimetuste juurde.

Samal ajal kui sinu vana auto eest hoolt kantakse, saad ühtlasi testida uue auto mugavusi. Võib-olla hakkab uus auto sedavõrd meeldima, et tahad pärast rendilepingu lõppemist vana auto hoopis välja vahetada.

Kõikidel rendiautodel on kohustuslik liikluskindlustus ja soovi korral saab rentnik pikema rendiperioodi korral või miks mitte ka lühiajalise rendi puhul osta lisakaitsena ka kaskokindlustuse. Nii saad täitsa rahuliku südamega sõita uue autoga nii kaua, kui oma sõiduk remondis on.

Kui remont tuleb ootamatult ja vajad rendiautot ruttu, siis kõige kiiremini saad meiega ühendust, helistades meie klienditeenindusse. Kõik autod asuvad Pärnu linnas ja selle lähiümbruses ning autode üleandmine ja vastuvõtmine toimub samuti Pärnus. Autod antakse kliendile üle alati puhtana ja täis paagiga, ning need tuleb ka tagastada puhtana ning täis kütusepaagiga.

Broneeri sõiduk aadressil Autorent-Pärnus.ee

Jaga
Kommentaarid