Kuigi kahe olulise juhi samaaegne lahkumine võib tekitada küsimusi, siis Selveri juhi Kristi Lombi sõnul on lahkumised toimunud väikeste vahedega asjade kokkusattumuse tõttu.

Riisalu, kes on Selveris töötanud alates 2014. aastast, ei soovi lahkumise tagamaid avada. „Ma arvan, et see on Kristi Lombi kommenteerida. Tema ikkagi vastutab selle ettevõtte eest,“ leiab Riisalu. Edasisi plaane aga endisel ostudirektoril hetkel ei ole. „Vaatan, mis elu toob,“ ütles ta.

Ärilehele laekunud vihje kohaselt oli ostudirektori lahkumine töötajatele üllatuseks ning samuti teavitati kolleege otsusest alles eile ehk samal päeval, kui Riisalul oli viimane tööpäev.

Selveri juht antud väite osas kommentaari ei andnud, kuid juhid on tema sõnul otsustanud lahkuda sooviga midagi uut proovida.

Selver ootab kandideerima

Ta lisab, et see kõik tähendab, et praegu on tekkinud harvaesinev võimalus kandideerida nii kaubandusjuhi kui ostudirektori kohale poeketi meeskonnas. „Kaubandusjuhi peamiseks tööülesandeks on kaupluste ladus toimimine. Ostudirektori kujundab kaupluste sortimenti,“ kirjeldas ta. Lomp lisab, et Selverisse on oodatud inimesed, kes on valmis pingutama üheskoos päevast päeva selle nimel, et pakkuda maailma parimat kaubanduskogemust: kvaliteetset ja eestimaist toitu ning suurepärast, tänapäevastele arusaamadele vastavat teenindust. „Selver on töökoht, kus end heas ja võimekas meeskonnas teostada,“ ütles ta lõpetuseks.