Emissiooni käigus pakutakse Eesti, Läti, Leedu ja Saksamaa investoritele kuni 500 000 võlakirja intressimääraga 11% aastas. Võlakirja nimiväärtus on 100 eurot, võlakirja lõplik hind selgub pakkumise lõpus ning jääb vahemikku 96,5% kuni 99,5% nimiväärtusest, mis tähendab, et tootlus osutub napilt kõrgemaks kui 11%. Intresse tasutakse iga poole aasta tagant.

Võlakirjade märkimisperiood algas täna hommikul ja lõpeb 31. märtsil kell 14.00. Pakkumine on suunatud kutselistele investoritele ja jaeinvestoritele Eestis, Lätis, Leedus ning Saksamaal. Eestis saavad jaeinvestorid esitada märkimiskorraldusi LHV pangas ja Swedbankis.

Võlakirjad kujutavad endast Iute Groupi otseseid, üldisi, tingimusteta, allutamata ja tagatud kohustusi ning on igal ajal nõudeõiguse osas samaväärsed (pari passu) kõigi teiste Iute Groupi praeguste ja tulevaste tagatud kohustustega ning kõrgemal kõigist olemasolevatest ja tulevastest allutatud võlgadest.

Iute Group teatab mh, et eesmärgiks on see, et võlakirjad noteeritakse ja võetakse kauplemisele nii Nasdaq Tallinna börsi Balti võlakirjade nimekirjas kui ka Frankfurdi börsi reguleeritud turul (General Standard). Eeldatav noteerimise ja kauplemisele võtmise kuupäev on 6. aprill.

Iute Group asutati 2008. aastal Allar Niinepuu ja Tarmo Silla poolt. Kontserni tütarettevõtted pakuvad järelmakse, makseteenuseid, investeerimisvõimalusi ning pangandus- ja kindlustustooteid. Iute teenindab kliente Moldovas, Albaanias, Põhja-Makedoonias, Bulgaarias ning Bosnias ja Hertsegoviinas.