Ja mis eriti vahva – kõik saavad seda sündmust ka vaadata, sest villa küljes, mille juures õnnetus juhtus, asub kaamera, mis selle peale võttis.

Videos on näha, kuidas kaks Ferrarit lendavad teelt välja vastu aeda ning neist jäävad järgi vaid rusud. Kokku on selle õnnetuse hinnaks umbes 600 000 eurot. Punane auto on Ferrari 296 GTB, mille baashind jääb 320 000 euro kanti. Sinine auto on Ferrari F12 Berlinetta, mis on samuti väärt üle 300 000 euro.

Sündmus toi möödunud nädalavahetusel Itaalia väikelinnas Osimos, mis asub Ancona provintsis. Kohaliku ajalehe Ancona Today teatel reageeris sündmusele enam kui tosin tuletõrjujat ja parameedikut.

Ajalehe andmetel olid sõidukeid juhtinud inimesed turistid. Üks neist oli 56-aastane hollandlane ja teine 46-aastane belglane. Nad olid sõitnud kõrvalistel maanteedel võidu ning hindasid üht järsku kurvi täiesti valesti.

Nad sõitsid ligi 100 km/h ning punane auto lendas teelt välja otsejoones lähedal asuvat villat ümbritsevasse aeda. Sinine auto tegi sekundeid kestva õhulennu ja lendas kivimüüri. Kuidagi pääsesid juhid siiski enam-vähem tervelt. Punast autot õnnestub ehk osaliselt isegi taastada, sinine Ferrari süttis aga põlema ja hävines pea täielikult.