Tänasest alates on kauplus rekonstrueerimiseks suletud. Samal ajal jääb kogu Järve Keskus kõigi oma kaupluste ja toidukohtadega avatuks. Järve Keskuses tehakse Järve Selveri rekonstrueerimise ajal samuti uuendustöid: lisatakse eskalaatorid ning kogu keskuse välifassaad saab kaasaegse ilme. Ehitustööde käigus parandatakse ka liikumismugavusi jalgsi, rattaga ja autoga liiklejatele. Keskkonnasäästlikumalt majandamiseks paigaldatakse keskuse katusele päikesepaneelid.

16. mail avab taas uksed uuenenud Järve Selver, mille kogupind kasvab pärast renoveerimistööde lõppu 7500 ruutmeetrini.

Uues Järve Selveris tervitab kliente lai puu- ja juurviljamaailm värskete ja värviliste viljadega, vertikaalaias kasvavate idude ja võrsetega, roheliste ürtide, laia smuutivaliku ja vitamiinidest pakatava värskelt pressitud mahlaga.

Pärast uuendamist avab Järve Selveris uksed suure valikuga pagarikoda. Lisaks värsketele pirukatele, ciabatta’dele ja pikkadele baguette’idele valmistatakse kohapeal iga päev pärmivabu, traditsiooniliselt kääritatud ning kergitatud käsitööleibu.

Järve Selveri uueks hitiks saavad käsitsi valmistatud pannipitsasid, mis küpsevad erilises Itaalia kiviahju tehnoloogial põhineval kahekordses ahjus. Järve Selveri toiduosakonda lisandub veelgi rikkalikum kaupluses kohapeal valminud kala- ja lihatoodete väljapanek ning laieneb Selveri Köögi maitsete valik.

Renoveerimisega jääb esimene korrus vaid toidukaupade päralt ning kaupluse teisel korrusel leiab koha valik tööstus-, kosmeetika- ja kodusisustuskaupu, rõivaid ja koduelektroonikat.

Rekonstrueerimise käigus ehitatakse kaasaegseks kõik kaupluse osad, kaasa arvatud ladu ja töötajate ruumid. Ehitusel arvestatakse kõige kaasaegsemaid ja keskkonnasäästlikumaid tehnoloogilisi lahendusi. Kogu külmapark viiakse CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab vanemate analoogidega võrreldes ligi viiendiku suurust energia kokkuhoidu.