Läbi aastate on CityClean pakkunud püsivat tööd 6–7 inimesele, keda koolitatakse nii erinevate töölõikude oskusliku täitmise osas kui ka hea teeninduskvaliteedi hoidmise eesmärgil. Viimasel paaril aastal on värskendatud seadmeparki: soetati uus keemilise puhastuse seade, pesumasin ja trummelkuivati. Tegevjuht Imbi Aru peab olulisteks edu põhjusteks head teenuse kvaliteeti, professionaalset teenindust ja lojaalseid püsikliente, kellele on võimalik pakkuda soodsat hinnataset.

CityCleani eelised

CityClean tunneb valdkonda hästi ja teab, mis on ettevõtte eelised konkurentide ees. „Meie keemiline puhastus ja pesumaja pakub kõrgema kvaliteediga teenust. See hõlmab tähelepanu pööramist detailidele, individuaalset lähenemist, kuna puhastus toimub kohapeal, ning kasutatavate puhastusvahendite kvaliteeti. Saame pakkuda kiiret teenust, mis võib klientidele olla väga oluline. Pakume paindlikku puhastust, mis vastab kliendi vajadustele. Näiteks pakume kohapeal erinevaid puhastusviise, nagu kuivpuhastus ja märgpuhastus. Erineme ka hinnapoliitika poolest, pakkudes nii mõnegi toote puhul taskukohasemat teenust. Pakume klientidele personaalset lähenemist, vastates kiiresti kliendi küsimustele ja probleemidele, ning vajalikku nõu toote puhastamisel,“ räägib Imbi Aru.

Keemilises puhastuses töötades on meeskonnatöö üks olulisemaid aspekte, kuna paljud ülesanded nõuavad tihedat koostööd töötajate vahel. Seetõttu on oluline, et meeskond suudaks suhelda, probleeme lahendada ja ühise eesmärgi suunas liikuda. Lisaks sellele on tähtsal kohal ka individuaalne vastutus oma ülesannete täitmise eest ning soov õppida uusi oskusi ja areneda oma valdkonnas. „Töötades CityCleani keemilises puhastuses, on oluline pidada väärtuslikuks kvaliteeti ja ohutust. Meie meeskonna eesmärk on tagada, et töötajad töötaksid turvaliselt ning protsessid oleksid keskkonnasõbralikud. Veel üks oluline väärtus, mida CityCleanis töötades kanname, on professionaalsus. Meeskond püüab alati pakkuda parimat võimalikku teenust ning käitub klientidega viisakalt ja austavalt. Samuti jälgime oma töös kõrgeid eetilisi standardeid ning oleme avatud ja ausad suhtlejad,“ selgitab tegevjuht.

Ajasäästust keskkonnahoiuni

Keemiline puhastus on oluline teenus, mis aitab hoida rõivad puhtad ja hästi hooldatud. On mitmeid põhjusi, miks klient võiks kaaluda CityCleani teenuste kasutamist:

  1. Tõhusus: CityCleani keemilises puhastuses on professionaalsed masinad, mis on mõeldud erinevate riiete ja tekstiilide puhastamiseks. Need seadmed on tõhusamad kui kodused masinad ning võivad pakkuda paremaid tulemusi. Puhastusprotsessis kasutatakse spetsiaalseid vahendeid, mis suudavad eemaldada ka raskesti eemaldatavaid plekke ja mustust.

  2. Mugavus: CityCleani teenus võib olla mugav, eriti kui koduses majapidamises pole piisavalt ruumi pesumasina ja kuivati jaoks. Lisaks sellele ei pea klient kulutama aega rõivaste pesemisele, kuivatamisele ja triikimisele, mis võib olla aeganõudev tegevus.

  3. Kvaliteet: CityClean pakub kvaliteetset teenust. Eriti kasulik on CityCleani teenuse kasutamine, kui rõivad on valmistatud tundlikest materjalidest, mis nõuavad õrna pesu või keemilist puhastust.

  4. Aja kokkuhoid: CityCleani teenus võib säästa aega ja energiat, mis kulub rõivaste ja tekstiili pesemiseks, kuivatamiseks ja triikimiseks kodus. See on eriti oluline, kui kliendi elustiil on kiire ja muud kohustused nõuavad rohkem tähelepanu.

  5. Keskkonnahoid: CityCleanis kasutatakse keskkonnasõbralikke töömeetodeid, puhastusvahendeid ja seadmeid. Professionaalse pesumaja kasutus on ökonoomne energia ja vee säästmise seisukohalt, kuna korraga puhastatakse suurem kogus rõivaid. Lisaks on õige rõivaste hooldamine keskkonnasõbralik, kuna need kestavad kauem.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et pesumaja ja keemilise puhastuse teenused pakuvad mitmeid eeliseid ning võivad olla kasulikud nii mugavuse kui ka rõivaste tõhusa puhastamise seisukohalt.

„Klientidel soovitame rõivaid mitte kanda väga mustaks. Kuigi keemiline puhastus võib eemaldada palju erinevaid plekke ja mustuseid, on see protsess kõige tõhusam riietele, mis on määrdunud normaalse kasutuse käigus. Kui riietus on tugevalt määrdunud või kahjustatud, võib keemiline puhastus olla vähem tõhus. Seetõttu soovitame klientidel puhastada rõivaid tihedamini. Täname kliente, kes on hoolikad oma riietuse eest hoolitsemisel,“ lisab Imbi Aru.

CityCleani väärtuslik kogemus

CityCleani edu võti seisneb mitmes erinevas asjaolus, mille hulka kuuluvad:

  1. Õigete puhastusvahendite ja -meetodite kasutamine: CityCleanis on oluline kasutada õigeid vahendeid ja puhastusviise, et tagada tekstiiltoodete ja rõivaste ohutu ja tõhus puhastamine.

  2. Kvaliteetne personal: CityCleani töötajate oskuste ja kogemuste kvaliteet on võtmetähendusega. Kogenud ja koolitatud personal suudab tagada, et kõik puhastusprotsessid viiakse läbi hoolikalt ja õigesti.

  3. Tõhusad protsessid ja masinad: puhastuse tõhusus sõltub ka protsesside ja masinate tõhususest. CityCleani kaasaegsed ja hästi hooldatud masinad tagavad puhastusprotsessi sujuva kulgemise ja annavad tulemuseks suurepärase lõpptulemuse.

  4. Tähelepanu detailidele: CityCleani keemilises puhastuses pööratakse tähelepanu detailidele. See hõlmab kanga- ja rõivatüübi ning plekkide ja mustuse tüübi ja asukoha arvestamist, et tagada tõhus puhastus.

  5. Klienditeenindus: CityCleani klienditeeninduse võtmesõnaks on vastutulelikkus, paindlikkus ja positiivne suhtumine. Oluline põhimõte on, et klienditeenindaja suhe kliendiga oleks hea. Iga töötaja annab endast parima, et pakkuda selget ja täpset informatsiooni teenuste kohta ning vastata kliendi küsimustele ja muredele kiiresti.

Vaata lisaks cityclean.ee ja värsked uudised Facebookis

Jaga
Kommentaarid