Luminori Graduate programm pakub väga hea võimaluse oma karjääri alustamiseks neile, kes on kas äsja lõpetanud või lõpetamas oma kõrgkooliõpinguid. Tegu on tänavu esimest korda algava 12-kuulise tasustatud mitmekülgse programmiga, milles osaleja saab hulgaliselt uusi väärtuslikke teadmisi ja kogemusi ettevõtete panganduse kohta. Programmi läbinu tunneb varasemast palju paremini ettevõtete laenutoodete spetsiifikat, teab, mis on liising ja faktooring, tehingute rahastamine ning omandab veel palju muid teadmisi ja oskuseid, mis aitavad panga klientidel oma eesmärke saavutada.

Programmi jooksul on võimalus näha lähemalt ka teiste ametikohtade tegevusi ja tutvuda ettevõtete panganduse erinevate valdkondadega. Programmi käigus saab osaleda kahes meeskonnatöö projektis, mis annavad võimaluse proovida kätt rahvusvahelise koostöö tegemises, nõuavad loomingulist mõtlemist, head suhtlemisoskust ja julgust otsuseid langetada.

Luminori ettevõtete panganduse juhi Indrek Julge sõnul on programmis osalemine suurepärane võimalus näha selle olulise ja huvitava valdkonna toimimist seestpoolt. „Sellise programmi läbinul on kindlasti varasemast tugevam pinnas enda eduka karjääri ülesehitamiseks panganduses,“ ütles Julge. „Lisaks saab osaleja häid teadmisi ettevõtluse toimimisest, väärtuslikke kontakte ja usun, et ka kõvasti parema tunnetuse selle kohta, mis suunas oma tööeluga edasi liikuda.“

Programmis osaleja peab arvestama ka pan-Balti kohtumistega, mis tähendab reisimist Lätti ja Leetu ning sealsete kolleegide ja klientidega kohtumisi. Iga praktikant saab endale ka mentori, kes toetab ja innustab teda kogu programmi jooksul. Samuti on programmis osalejal võimalus õppida Luminori ettevõtete panganduse valdkonna tippudelt.

Ühe lisaboonusena saab programmis osaleja ligipääsu Nordic Business Forumile, kus oma ala tippeksperdid jagavad enda teadmisi ja kogemusi. Kogu programmi jooksul toimub ka mitmeid koolitusi ja töötubasid, mis aitavad osalejal end arendada ja omandada uusi professionaalseid oskuseid.

Programm algab augusti keskpaigas ning kestab järgmise aasta augustini. Avaldusi saab esitada kuni aprilli lõpuni siin. Kandideeri julgelt!

Esmakordselt toimuvas Graduate programmis osaleja saab hulgaliselt uusi väärtuslikke teadmisi ja kogemusi ettevõtete panganduse kohta.

Jaga
Kommentaarid