Oleme Eestis ilma naljata üks väheseid tööandjaid, kes ajab kliendi une pealt üles ning paradoksaalselt saab selle eest mitte siunates piitsa, vaid kamaluga präänikut. Oleme julged mitte ainult reageerima, vaid ka märkama, hoolima ja kasvama. Kuvame välja seda, mida päriselt pakume. G4S-il on uhkusega ette näidata Eesti teenidussektori TOP tööandja kõnekas kuld, hõbe ja pronks.

Meie suurim väärtus on hea töötaja – pädev, kindel ja klientide seas hinnatud. Seisame oma inimeste eest nii parematel kui ka raskematel aegadel. Tähistame nii toekaid kui ka pisemaid saavutusi. Peame meeles staažikaid kolleege ning kvartali ja aasta parimaid.

Ootame oma meeskonnaga liituma!

Turvatöö G4S-is tähendab tänapäeval palju erinevaid väljakutseid, valikuid ja võimalusi erinevate oskuste ja huvidega inimestele. Tööülesanded lähtuvad ennekõike ametikohast ja objektist, kus oma tööd teed.

Häirejuhtimise spetsialist töötab ettevõtte südames ehk juhtimiskeskuses, kuhu saabuvad kõik tegelemist vajavad signaalid ning toimub suhtlus nii klientide kui ka patrullidega.

Turvasüsteemide tehniku amet nõuab huvi tehnika vastu ning võimekust pideva tehnoloogilise arenguga kaasas käia. See valdkond kasvab praegu kõige kiiremini. Seetõttu on alati vaja tublisid ja nutikaid inimesi, kes uusi tehnilisi lahendusi loovad, paigaldavad ja hiljem ka hooldavad.

Kutsume uusi inimesi tagama lennureisijate turvalisust. Meie lennujulgestajad töötavad Tallinna Lennujaamas, mis pälvis eelmisel aastal tiitli Euroopa parim lennujaam 2022 kahe kuni viie miljoni reisijaga lennujaamade seas. See on kahtlemata suur kiitus ka G4S-i lennujulgestajatele.

Patrullteenistuse töötajana oled alati sündmuste keskel, kus vajad kiiret mõtlemist ja rahulikku meelt, sest häire põhjustaja selgub objektil. Patrulli töö on väga mitmekülgne ning kohale sõites sa ei tea, mis ees ootab, kuid pead selleks alati valmis olema.

G4S-i teenuseks on ka mehitatud valve kliendi territooriumil, olgu selleks hotell, saatkond, pank, kaubanduskeskus, kontori- või tehasehoone.

G4S STAFF-i liikmena on sul võimalus teha tööampse kontserdil, autorallil, festivalil, spordiüritusel. Aitame kontrollida pileteid, korraldame parkimist ning hoiame korda.

Latt on täpselt parajal kõrgusel

Möödapääsmatuid tingimusi G4S-i ridadesse kandideerimiseks on kolm: puuduv kriminaalkaristus, vanus vähemalt 18 eluaastat ning eesti keele oskus. Tööd võib täiskoormuse asemel paindlikult teha ka näiteks kooli kõrvalt või hakkaja pensionärina osakoormusega. Siin kehtib vana ütlus, et kellelegi ei panda õlule raskemat koormat, kui ta kanda suudab. Oleme mitme kooli koostööpartner ning G4S-i praktikandina on võimalus saada oma elu esimene töökogemus. Tublist töötajast saab aja jooksul näiteks vahetusvanem, objektivanem või sisekoolitaja. Võimalust teha G4S-is sisekarjääri ei mõjuta muud kaalutlused kui töötaja tulemuslikkus, võimed ja kutseoskus. Töö tasustamise oleme sidunud töö õnnestumise, keerukuse ja vastutuse määraga.

Kasvame seest ja väljast

Parim viis õppimiseks on tegelik praktika. Töö G4S-is tähendab nii pidevat arengut otse tööpostil kui ka võimalusi täiendkoolitusteks. Hindame tahet kasvada paremaks spetsialistiks. 2021. aastal omandas G4S-i maailma juhtiv turva- ja kinnisvarahaldusteenuste ettevõte Allied Universal®, mis tegi meist Eesti turul ainsa rahvusvahelise turvaettevõtte. Samal aastal teenisime Eesti Tööandjate Keskliidu konkursi „Parim praktikakoht“ peavõidu.

Tasakaalustume

Meie meeskonna heatujulistest lõõgastusminutitest saab ülevaate nii Facebookist kui ka Instagramist. Sõbralik huumor ja naer kui lühim tee teise inimeseni on meie juures teretulnud maandusallikas. Oleme sina peal spordiga ja soodustame seda julgelt. G4S Eesti töötajaid tunnustatakse selle eest, et nad suudavad kõige pingelisemas olukorras säilitada rahu ja sellest tulenevalt võtta vastu õigeid otsuseid.

Kõige lihtsam päev oli eile

Ümbritsev maailm ei lase kahjuks ka 21. sajandil unustada, kui habras on elu, kodu ja vara ohutus pole mitte kunagi enesestmõistetav. G4S on õigel ajal õiges kohas ning meie ettevõtte osalust Eesti siseturvalisuse tagamisel tänaseks rohkem kui 32 tegevusaasta jooksul pole võimalik üle hinnata.

AS G4S Eesti tööpakkumiste ja väärtustega saab tutvuda kodulehel www.g4s.ee/karjäär.

G4S – turvalisem Eesti!

Jaga
Kommentaarid