Hoolime inimestest ja innustame neid

Meil on suurepärane toetav töökultuur. Üheskoos töötades aitavad meie inimesed üksteisel nii isiklikul kui ka professionaalsel tasandil areneda. Me oleme vastastikku ausad, sest see annab meile võimaluse rääkida ka keerulistest asjadest ja aidata üksteisel rasketest aegadest läbi tulla.

Hoolime oma töötajatest sama palju kui klientidest.

Sama oluline on meile, et see teekond oleks lõbus, sest mitte miski ei lähenda tiimi liikmeid omavahel nii tõhusalt, nagu seda teeb jagatud rõõm.

Ifi juhtidel on palju kohustusi, kuid kõige olulisem töö on usalduse, pühendumuse ja kultuuri loomine ning Ifi kui kõige hoolivama kindlustusseltsi arengu toetamine. Meie juhtimise oluline osa on tervisliku töökliima ja usalduslike suhete loomine. Hoolime oma töötajatest sama palju kui klientidest.

Pidev õppimine ja arenemine

Maailm aina muutub ja meie julgustame oma inimesi pidevalt õppima ja arenema. Me tervitame ja toetame soovi omandada uusi oskusi ja pädevusi ning viia ennast kurssi uute valdkondadega. Kõigil on võimalik võtta vastutus enda professionaalse arengu eest ja me pakume võimalusi mitmesuguste annetega inimestele. Me usume, et selged arengueesmärgid aitavad elu paremaks muuta.

Tähendusrikas ja mõtestatud töö

Töö, mida me päevast päeva teeme, mõjutab oluliselt inimeste elusid. Me seisame oma klientide kõrval nii kriitilistel hetkedel kui ka igapäevastes asjades. Meie töö toob kindlustunnet ja tähendusrikkust ka Ifi töötajate ellu. Suudame pakkuda turvatunnet, et inimesed võiksid elada oma elu täpselt niimoodi, nagu nad soovivad. Anname inimestele kindlustunde, et kui midagi peaks juhtuma, siis meie oleme nende jaoks olemas.

Töötajad on kõige olulisemad

Me kuulame oma töötajaid ja julgustame neid olema ausad ja avatud.

Ifis saadi juba ammu aru, et rohkesti väljakutseid ja vähe tuge, suuri nõudmisi ja napilt taastumist pakkuv töökoht ei ole normaalne. Me mõistame, et täpselt sama oluline nagu karjääriga seotud unistuste täideviimine, on ka see, et inimesed elaksid oma elu väljaspool tööd, et nende töö- ja eraelu oleksid tasakaalus. Me kuulame oma töötajaid ja julgustame neid olema ausad ja avatud, andes samas neile võimaluse ise probleemidele lahendusi leida. Meie inimesed saavad osaleda otsuste langetamise protsessis, sest see võimaldab neil jagada ideid, õppida üksteise käest ja teha koostööd ühise eesmärgi nimel.

Tahame olla parim töökoht

Me teeme kõike kogu südamest.

Ifi eesmärgiks on olla selline töökoht, kus kõik töötajad tunnevad end hästi ja naudivad oma tööd. Töötajate seas korraldatud regulaarsed uuringud kinnitavad, et meil on see õnnestunud. Peame väga oluliseks töö- ja eraelu tasakaalu ning pakume oma töötajatele mitmekülgseid hüvesid ja soodustusi.

Oleme väga uhked meie ettevõtte töökultuuri üle, mis põhineb vastastikusel usaldusel ja koostööl. Me teeme kõike kogu südamest: hoolime üksteisest, toetame erinevaid vaatenurki ja anname endast alati parima.

Oskame tähistada

Tähistame koos nii suuri kui ka väikseid võite.

Tähistame koos nii suuri kui ka väikseid võite. Märkame ja tunnustame üksteise saavutusi ning tunneme nende üle rõõmu. Meile meeldib koos aega veeta ja meil on palju ühiseid üritusi. Ifi suurest ja mitmekesisest tiimist leiad kindlasti mõttekaaslasi ja uusi sõpru.

Ifis teame, et #normaalnetöö on osa sinu elust, kuid pole kogu sinu elu. Tule liitu Ifiga ja loome koos kõige hoolivama kindlustusseltsi.

Sinu kindlustunde heaks

  • Töötasu ja arenguvõimalused vaadatakse üle vähemalt korra aastas

  • Iga-aastane boonus

  • Tööd saad teha nii kodus kui ka meie mugavates kontorites Tallinnas, Pärnus või Tartus

  • Rahaline toetus ergonoomilise kodukontori sisustamiseks

Sinu arengu heaks

  • Väljaõppe- ja mentorlusprogramm uutele töötajatele

  • Inglise, vene, soome, rootsi, norra või taani keele õpe tööajast

  • Erialased koolitusvõimalused

  • Inspireeriv rahvusvaheline töökeskkond ning ohtralt võimalusi kogemuste vahetamiseks 8000 kolleegiga Baltikumis ja Põhjamaades

Sinu heaolu heaks

  • Tervisekindlustus

  • Haiguslehe esimestel päevadel põhipalga säilitamine

  • 7 kalendripäeva talvepuhkust

  • Sporditoetus

  • 50% soodustust Ifi kindlustustoodetelt

  • Kingitused sünnipäevadel ja teistel pidulikel puhkudel

  • Rahaline toetus oluliste perekondlike sündmuste puhul

  • Töötajate ühisüritused

Kui sulle meeldiks töötada Ifis, hoia pilk peal meie karjäärilehel www.if.ee/ifist/tootamine-ifis

Jaga
Kommentaarid