„Iga-aastaselt säästavad eestimaalased Maxima kliendikaarti kasutades miljoneid eurosid, kuna neile koguneb igalt ostult 1% boonusraha. Mitmel viimasel aastal on see summa küündinud üle 4 miljoni euro aastas. Nüüd 2022. aastal kogusid Aitäh kaardi omanikud meie kauplustes tehtud ostudelt 5,1 miljonit eurot boonust,“ sõnas Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas.

24. märtsi seisuga on aga natuke üle miljoni euro Maxima kliendikaardi omanikel jätkuvalt kasutamata. Sellepärast tuletab jaekett oma klientidele meelde, et eelmise aasta vältel kogutud boonusraha kasutamiseks on neil jäänud märtsikuu lõpuni, kuna pärast 31. märtsi 2023 mullu kogutud Maxima raha aegub.

Kuigi Maxima raha ei saa vahetada pärisraha vastu, saab sellega tasuda Maximas tehtavate ostude eest. Aitäh kaardile kogunenud boonusrahaga saab tasaarveldada kuni 100% ostusummast ja siin pole vahet, kas ost sooritatakse tavakassas või iseteeninduskassas. Maxima raha jääki on alati võimalik näha ostutšekilt, Aitäh kaardi iseteeninduskeskkonnast või äpist.

„Eelmine aasta oli juba kolmas aasta järjest, kui meie kliendid said lisaks plastikkaardile koguda Maxima raha ka virtuaalselt, kuna Aitäh kaardi saab siduda ära meie äpiga, mis lihtsustab oluliselt poes ostude tegemist,“ rõhutas Kikas. Aktiivseid Aitäh kaardi omanikke, kes külastavad igakuiselt Maxima kauplusi Eestis, on ligi 380 000.

„Aitäh kaart on üks populaarsemaid toidupoodide kliendikaarte Eestis ja seda põhjusega. Lisaks boonusraha kogumisele saavad meie kliendikaardi omanikud erinevaid allahindlusi ja sooduspakkumisi,“ sõnas Kikas. Need sooduspakkumised ei puuduta mitte ainult toidukaupu, vaid tihti ka teisi tooteid, mis on köögis vajalikud.

Lisaks Maxima enda pakkumistele saab Aitäh kaardi omanik soodsamalt ostelda ka jaeketi partnerettevõtete Euroapteegi ja Pere Optika juures ning kasutada seda Fitlapiga. Maxima kliendikaardi saab vormistada igaüks, kes on vähemalt 18-aastane. Aitäh kaardi saab vormistada tasuta äpis või soetada ükskõik millisest Maxima 83 kauplusest üle Eesti. Füüsiline kaart maksab 1 euro ja on tähtajatu.