2017. aastal oli Eesti üks esimesi riike maailmas, mis avas oma uksed krüptofirmadele. Liberaalne õiguspoliitika võimaldas virtuaalvääringu teenusepakkujate (Virtual Asset Service Provider ehk VASP) kiiret ja lihtsat asutamist ning 2021. aasta keskpaigaks oli Eesti koduks 50% maailma VASP-idest.

Asutasime 2021. aastal ettevõtte Gofaizen & Sherle – Eesti ettevõtte, mis keskendub äriarendusele ja juriidilisele nõustamisele. Nüüdseks oleme laienenud ka Leetu Vilniusse. Tegutsemine Eestis, mis on krüptovaluuta teerajaja, on võimaldanud meil saada osaks õitsvast kohalikust krüptovaluutakogukonnast, mis laieneb kiiresti kogu Euroopas.

Usume, et meie peamine saavutus on meie tugev meeskond.

Vaatamata uutele ja rangematele eeskirjadele oleme pühendunud uue majanduse arengule ja aitame oma klientidel orienteeruda keerulises õiguskeskkonnas. Usume, et FinTechil ja krüptotehnoloogial võib olla äärmiselt tähtis roll pidevas majanduskasvus ja -arengus. Meie eesmärk on luua Eestis ja kõikjal Euroopas tervislik ja turvaline ärikeskkond, mis toetab uue tehnoloogia kasvu.

Uus majandus muutub ja areneb kiiresti ning me oleme pühendunud sellele, et püsida nende muutuste esirinnas. Kuna maailmamajanduses toimuvad pidevalt tähtsad muutused, uurime aktiivselt uusi ja uuenduslikke viise, kuidas toetada majanduskasvu ja luua lihtsaid läbinägelikke lahendusi, mis aitavad ettevõtetel õitseda.

Usume, et meie peamine saavutus on meie tugev meeskond.

Usume, et meie peamine saavutus on meie tugev meeskond. Enamik meist on pärit Eestist ja siit oleme saanud ka oma hariduse. Teame, et inimesed on iga ettevõtte tähtis osa, eriti nõustamisvaldkonnas. Meie meeskond koosneb advokaatidest ja projektijuhtidest, kes on mitte ainult tugevad spetsialistid, vaid ka paindlikud ja avatud meelega.

Üheskoos oleme aidanud rohkem kui 700 kliendil mitmesugustes keerulistes valdkondades tootemarke üles ehitada. Me teeme oma klientidega tihedat koostööd, et mõista nende ainulaadseid vajadusi ja probleeme ning pakkuda lahendusi, mis vastavad nende spetsiifilistele nõuetele, pakkudes seega mitte ainult kvaliteetset teenust, vaid ka ületades klientide ootusi.

Alati otsingutel

Praegu koosneb meie Eesti ja Leedu meeskond umbes 20 liikmest, ent plaanime lähitulevikus meeskonda suurendada. Otsime alati kirglikke inimesi, kes on valdkonnast huvitatud ja kel on soov areneda. Jaanuaris käivitasime Eestis noortele spetsialistidele tasustatud praktikaprogrammi ning jätkame põnevusega noorte talentide kasvatamist ja arendamist.

Üks plaanidest on käivitada haridusprojekt, mistõttu otsime praegu oma meeskonda mitut spetsialisti.

See on meie tööstusharu kasvuks ülitähtis ning me oleme pühendunud toetava keskkonna loomisele, kus praktikandid saavad uusi oskusi õppida ja arendada.

Üks meie selle aasta plaanidest on käivitada haridusprojekt, mistõttu otsime praegu oma meeskonda mitut spetsialisti. Näiteks otsime uue ärivaldkonna arendamiseks kõrgetasemelist juhti. Meie täiuslikul kandidaadil peaksid olema tugevad oskused toote- või äritegevuse juhina ning huvi õiguse ja rahapesu tõkestamise vastu. Eelistame rahanduskogemusega inimest, kes soovib oma karjääris edasi liikuda.

Praktikaprogrammi ootame juuratudengeid, kes valdavad õiguskeelt, kasuks tuleb inglise ja eesti keele oskus edasijõudnu tasemel. Oleme pühendunud praktikantide õpetamisele ja abistamisele tähendusrikaste ülesannete täitmisel ning pakume tasustatud praktikaprogrammi.

Otsime uue ärivaldkonna arendamiseks kõrgetasemelist juhti.

Samuti on meile äärmiselt tähtis oma töötajaid nende erakordse töö eest tunnustada ja edutada. 2022. aastal edutasime nelja töötajat nende suurepäraste tulemuste eest.

Näiteks sai meie kolleegist Maxim Gasanbekovist 2022. aastal noorempartner ja nüüd on ta müügimeeskonna juht. Lisaks töötajate edutamisele pakume neile ka võimalust osaleda uutes projektides.

Paindlikkus soodustab kasvu

Gofaizen & Sherle eesmärk on pakkuda paindlikku ja kohanemisvõimelist töökeskkonda.

Me püüame luua koostöö, loovuse ja sotsiaalse vastutuse kultuuri, kus meie kolleegid saaksid areneda nii isiklikult kui ka tööalaselt. Positiivset töökeskkonda ja ühiseid üritusi ei tasu alahinnata. Näiteks 2022. aastal korraldasime ürituse Hispaanias, kuhu tuli kolleege ka teistest riikidest. Üritus oli väga edukas ning aitas meie meeskonna sidemeid tugevdada ja sõbralikumat õhkkonda luua.

Meie kontoris on muusikastuudio, mis aitab töötajatel loominguline olla. Me usume sotsiaalse vastutuse tähtsusesse ja kogukonna toetamisse. Seetõttu osalesid meie töötajad Tallinnas Ülemiste doonoripäeval, kus andsime panuse hea eesmärgi hüvanguks.

Meie eesmärk on pakkuda paindlikku ja kohanemisvõimelist töökeskkonda, mis võimaldab töötajatel teha tööd nendele kõige sobivamal viisil, ent siiski ettevõtte edule kaasa aidates. Oleme loomasõbralik töökoht: kui teie karvane sõber oskab ilusti käituda, võite ta tööle kaasa võtta. Võite töötada Tallinna või Vilniuse kontoris või hübriidvormis, jagades aega töö- ja kodukontori vahel. Me mõistame, et mõned töötajad eelistavadki ainult kodus töötada, ja toetame seda.

Meie meeskond on pühendunud uute projektide loomisele ning paljulubavate idufirmade ja ükssarvikute kasvu toetamisele Eestis. Usume, et õige toetuse ja vahendite abil võib uus majandus kaasa aidata püsivale majanduskasvule ning luua uusi võimalusi nii ettevõtetele kui ka üksikisikutele.

Kui otsite dünaamilist ja toetavat töökohta, siis julgustame Gofaizen & Sherle meeskonnaga ühinema.

Jaga
Kommentaarid