Kindlad põhimõtted

Toimivate ja pikaajaliste lahenduste pakkumisel lähtub Hedriks märksõnadest: kvaliteetne, energiasäästlik ja töökindel, lihtne paigaldada ja hooldada. Enda tarnitud toodetele pakutakse varuosi ning aidatakse vajadusel seadmete remondi ja hooldusega. „Läheneme igale kliendile ja tema vajadustele individuaalselt ning leiame optimaalse, võimalikult energiasäästliku ja pika tööressursiga lahenduse. Energiakulude kokkuhoid on praegu eriliselt päevakorras ja kliendid teavad seda küsida. Parima lahenduse pakkumine kliendi soovide täitmiseks on alates esimesest tegevuspäevast olnud meie peamine põhimõte,“ selgitab ettevõtte juht Urmas Mänd.

Hedriks pakub laia valikut vajalikku varustust kaevude, survetõste, kanaliseerimise ja veevarustuse väljaehitamiseks. „Hoiame laos pidevalt üle 200 erineva pumba mudeli, seadmed on pärit üle 30 erinevalt tootjalt ja leiame lahenduse igale soovile. Samuti pakume laia valikut invertereid ja automaatikat erinevate pumpade juhtimiseks. Meie seadmeid kasutavad kõik, kellel on vaja midagi pumbata: kodumajapidamistes, põllumajanduses ja muudes suure veevarustusvajadusega valdkondades, näiteks kaubanduses ja tööstuses. Samuti on pumpasid tarvis kütte- ja kliimaseadmetes ning filtreerimis- ja survepesusüsteemides,“ räägib Urmas Mänd.

Video seadetes on saadaval subtiitrite automaattõlge eesti keelde.

„Kuna meie kogemus valdkonnas ja koostöö tootjatega on pikaajaline ja usalduslik, saame tagada tehaste kiirtarned toodetele ja varuosadele. Samuti garanteerime kõigile meilt ostetud seadmetele varuosade jätkuva saadavuse. Sageli teostame eritellimusega toodete tarneid, mis ei ole standardsed elektrisüsteemide või koostekomponentide poolest.Vedelike liigutamine on meie eriala ning tunneme teemat läbi ja lõhki. Valdkond areneb ja turu vajadused võivad samuti aja jooksul muutuda, seepärast täiendame pidevalt nii tootevalikut kui ka teadmisi uutest lahendustest. Paljud uued tooted seotakse elektroonikaga, kuid kindlasti ei tohiks unustada vanemaid klassikalisi seadmeid, kuna need on väga töökindlad ja võimalik on ka ise remondiga käed mustaks teha.“

Video seadetes on saadaval subtiitrite automaattõlge eesti keelde.

Hedriks lahendas hiljuti edukalt kliendi majapidamises suure veevarustuse probleemi. „Elektrisüsteemi peakaitsmel tekkis pidevalt ülekoormus ja see lülitus välja. Koostöös kliendiga asendasime vana ja suure energiatarbimisega süvaveepumba sobivate näitajatega uue vastu ja koormus kaitsmele vähenes ligi kolm korda. Seejuures veevarustuse maht ei vähenenud, vaid muutus hoopis stabiilsemaks,“ jagab Urmas Mänd.

„Ostsime teilt 15 aastat tagasi pumba, mis töötab tänaseni ja nüüd sooviks lisaks uut.“

Klient

Eeskujulik ja edukas ettevõte

Creditinfo, kes on hea partner igale ettevõtjale, väljastas Hedriksile eduka Eesti ettevõtja tiitli, mis annab märku heast juhtimisest ja stabiilsest majandamisest, eeskujulikust maksekäitumisest ja järjepidevast arengust. Tegemist on reaalsel finantsinfol põhineva usaldusmärgisega, mille olemasolu vähendab ettevõttega seotud äri- ja krediidiriske. Hedriksi kliendid võivad olla kindlad, et kvaliteetsed kaubad tarnitakse lubatud tähtajaks ning alati saab vajadusel tellida seadmetele varuosi, hooldust ja remonti. Creditinfo väljastatud kõrge krediidihinnangu kaudu saavad Hedriksi rahvusvahelised tarnijad omakorda ülevaate ettevõtte suurepärasest finantsolukorrast ja soovituse krediidilimiidi kohta. Eeskujuliku ja eduka ettevõtja põhimõtete hulka kuulub ka ühiskondliku lisaväärtuse loomine. Aastate jooksul on Hedriks toetanud materiaalselt erinevaid Eesti lastekodusid ja möödunud aastal ka Ukraina Punast Risti.

Video seadetes on saadaval subtiitrite automaattõlge eesti keelde.

Hedriksi viimase viie aasta müügikäive on üle 830 tuhande euro. Püsiklientide osakaal on pea 80%, mis näitab klientide rahulolu pakutud lahendustega. „Meid on järjepidevalt tunnustatud hea ja vastutustundliku teeninduskultuuri ning professionaalse suhtumise eest. Hindame kõrgelt pikaajalist head koostööd ning sama teevad meie tarnijad ja kliendid, seega lähtume ühesugustest väärtustest. Oleme koos klientidega üle elanud mitu majanduskriisi ja saame ka rasketel aegadel hakkama. Erakorralisel ja järsult saabunud koroonaperioodil läks osa meie Itaalia partnerite tehaseid täielikult kinni ja tekkisid tarneraskused. Tänu meie klientide mõistvale suhtumisele suutsime olukorra lahendada analoogsete asendustoodetega teistelt tootjatelt,“ räägib ettevõtte juht.

„Muidugi mõjutab meidki pidev heade spetsialistide puudus tööjõuturul, millele pole head lahendust silmapiiril. Tihti tuleb oma esimesele töökohale või tasustatud praktikale noor inimene, kellel puuduvad kogemused ja tehnilised teadmised pakutavatest toodetest. Soovitame alati esialgu leppida tagasihoidlikuma töötasuga ja kogemuste kaudu areneda heaks spetsialistiks. Aja jooksul saadud töökogemused on suure väärtusega ja jäävad inimesele kogu eluks kasutamiseks, eriti tehniliselt keerukate seadmete puhul. Meie valdkonnas ei saa töö kunagi otsa.“

„Tehnika areng on kiire ja sama kehtib ka veeseadmete puhul. Hedriksi esinduskaupluses on väljas erinevad mudelid, millest paljud on jõudnud tootmisse viimase aasta jooksul. Astuge läbi ja loodame, et leiate midagi, mis pakub ka teile huvi,“ lisab Urmas Mänd.

Jaga
Kommentaarid