Modera pakub avalikult kuni 120 000 aktsiat ning kui huvi on suur, on võimalik seda suurendada kuni 240 000 aktsiani. Pakutavate aktsiate hinnaks on 4,4 eurot, reedel sulgus aktsia hinnal 4,5 eurot.

Modera kavatseb pakkumise tulu kasutada tegevuse laiendamiseks ja tootearenduseks. Täpsemalt kasutatakse tulu uutel turgudel (ennekõike Skandinaavias, Austrias, Saksamaal ja Šveitsis) tegevuste arendamiseks ja uue toote arendamiseks, mis võimaldavad veelgi paremat kasutajakogemust, sealhulgas integratsiooni sihtturgudel ja uute klientide tarbeks.

Pakkumise eeldatav tulu on ligikaudu 540 000 eurot, ülemärkimise puhul pakkumise mahu suurendamise korral kuni 1 080 000 eurot.

Pakkumisperiood, mille jooksul on võimalik aktsiaid märkida, algab täna, 3. aprillil kell 10:00 ning lõppeb 14. aprillil 2023 kell 16:00.

Modera otsustab aktsiate jaotamise oma äranägemise järgi pärast pakkumisperioodi lõppu hiljemalt 17. aprillil 2023 või sellele lähedasel kuupäeval. Jaotamisel koheldakse kõiki investoreid samade asjaolude juures võrdselt, kuid Modera jätab endale õiguse eelistada Modera juhtkonda, töötajaid, kliente, olemasolevaid investoreid ja/või investoreid kelle märkimiskorralduse tehingu summa ületab 30 000 eurot.

„Tegemist on planeeritud kaasamisega – oleme poolteist aastat tagasi börsile tulles antud lubadused täitnud ja ületanud ning nüüd on aeg teha teine kaasamine eesmärgiga laiendada oma tegevust välisturgudel,“ märkis Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg märtsi lõpus.

Raha kaasamisel plaanivad juhi sõnul osaleda ettevõtte juhid ning suuremad aktsionärid. Huvi osaleda on näidanud üles ka mitmed suuremad aktsionärid, kuna jooksvalt pole turult võimalik soovitud kogust Modera aktsiaid osta, ütles Toonekurg.