Wolt alustas oma tegevust Eestis seitse aastat tagasi ning toona toodi toitu koju alates hommikul kella
10–11-st ja lõpetati õhtutundidel. „Meile tundus oma väikses tarkuses, et see on aeg, kui inimesed tahavad tellida, aga olgem ausad: seitse aastat tagasi me ka ei teadnud, mida me teeme,“ rääkis ettevõtte Baltimaade juht Liis Ristal.

Nüüd ollakse Ristali sõnul targemad ja oma tegutsemistes kliendipõhised. Ta nimetas sektoreid, mille puhul ei ole tavapärased tööajad norm. „Näiteks teenindussektoris ei tööta inimesed üheksast viieni, mis tähendab, et nad tarbivad siis, kui neil on vaba aeg, nad söövad siis, kui neil on vaba aeg söömiseks.“ Samamoodi võib elurütm varieeruda ka näiteks tudengitel, politseinikel, päästjatel, meedikutel või isikutel, kelle töö hõlmab teistes ajatsoonides asuvate inimestega suhtlemist. Ka IT-s on viimati nimetatuid aina enam.