Nii saab keskuses juba varsti tutvuda Skandinaavia minimalistliku ja kvaliteetse moebrändiga ARKET, oma uksed on juba avanud adidasOriginals, Pinko, Under Armour, Guess by Marciano ja mitmed teised tarbijate poolt armastatud kauplused.

Viru Keskuse tegevjuht Gertti Kogermann sõnas, et keskuse uuendamisel võeti eesmärgiks tuua tarbijani uusi, põnevaid ja Eesti turule oodatud brände. „Lisaks oli fookuses ka meie seniste tugevate kaubamärkide kontseptsiooni uuendused eesmärgiga pakkuda kaasaegsemat ostukogemust. Kuigi lähikuudel on tulemas palju uudiseid uute brändide avatavate kaupluste kohta, soovitan soojalt uudistada juba avatud kaupluste kevadkollektsioone. Hoolimata keskuse ümbruses laiuvatest ehitustöödest, pakume endiselt Eesti ühte parimat poodlemiskogemust kümnetele tuhandetele inimestele iga päev.“

Uute kauplustega rõõmustavad külalisi peagi avatavad uudsed rahvusvahelised brändid nagu GANT ja mitmed teised poed, kes on oma poekontseptsioone uuendanud. Uuenenud lahendused pakuvad laiemat tootevalikut, uudseid proovimise ja testimise võimalusi ning kaasaegset poodlemise kogemust toetavat sisekujundust. Jätkusuutlikku pakendamist pakub juba avatud uusim Body Shopi kauplus, mis hakkab ühe esimesena vastama EL-i uutele pakendiringluse nõuetele.

Kauplus ARKET on esimene terves Ida-Euroopas ning Tallinna tuuakse oma uusim poekontseptsioon, kus hakatakse pakkuma moekollektsioone naistele, meestele ja ka pisiperele. Väljapeetud stiilseid moetooteid hakkab täiendama kodusisustustoodete valik ning jätkusuutlikku tarbimist väärtustav kohvik, mida arendab Rootsi auhinnatud kokk Martin Berg. Kohviku eesmärk on innustada jätkusuutlikku tarbimist ja seega leidub menüüs nii parimate piirkondade orgaanilisi kohviube kui ka laia taimetoitlastele suunatud menüüd ning hooajalisi küpsetisi ja roogasid. Toreda üllatusena ootab kohviku külastajaid vaade vanalinnale.

„Jätkusuutlikkus on suund, mida hoiame nii keskuseüleselt kui ka poodide tasemel. Tänaseks on Viru Keskus Baltikumi jätkusuutlikuim kaubanduskeskus, mida kinnitab rahvusvaheliselt kõrgeim võimalik tunnustus – LEED plaatinumi tase. Kõiki tegevusi, mis puudutavad ressursside kokkuhoidu, me tunnustame ja arendame koostöös Eesti ja maailma parimate brändidega,“ lisas Gertti Kogermann.